Verloskundige onderzoekt zwangere cliënt thuis

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Sabrina en Sylvia zijn er om alle artikelen over zwangerschap en bevallen zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij bij ons terechtkan voor actuele en betrouwbare informatie.

Sabrina en Sylvia verloskundigen

Sabrina en Sylvia

Verloskundigen

Sylvia Blok en Sabrina Hamoen zijn allebei werkzaam als verloskundige bij Verloskundig Centrum Schiedam. Sylvia is naast verloskundige ook draagdoekconsulente en ze is gespecialiseerd in anticonceptie. Momenteel volgt zij de opleiding tot echoscopiste. Sabrina is gespecialiseerd in anticonceptie en preconceptie (kinderwensspreekuur). Zij is naast verloskundige ook echoscopiste.

In hun praktijk staan de eigen inbreng van de cliënt en persoonlijke zorg centraal. Doordat ze met z’n tweeën werken, hebben ze veel tijd en ruimte om (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed persoonlijk te begeleiden.

Hoe zie je ze terug op de site?

Sabrina en Sylvia hebben samen een eigen verloskundigenpraktijk. Op 24Baby.nl zorgen ze er samen met ons voor dat de kwaliteit van onze artikelen over zwangerschap, bevallen en verloskundige zorg hoog blijft. Ze hopen hiermee ouders extra zekerheid te geven en onzekerheden (die vaak bij het ouderschap komen kijken) weg te nemen.

Hebben zij met ons een artikel geschreven en/of hebben ze een artikel goedgekeurd? Dan kan je dit herkennen aan het kadertje hieronder. Deze staat dan bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over verloskundige onderwerpen kan vertrouwen.

Sabrina en Sylvia, verloskundigen deskundigen
Geschreven door de redactie van 24Baby
Medisch beoordeeld door Sylvia Blok en Sabrina Hamoen | Verloskundigen
Laatste update 30 september 2022

De artikelen van Sabrina en Sylvia

Meer deskundigen

Naast Sabrina en Sylvia hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s en/of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.