Moeder en baby achter laptop kijken naar deskundigen 24baby

Om de artikelen op onze site kwalitatief goed en actueel te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. De onderstaande deskundigen zetten zich met veel enthousiasme in om ervoor te zorgen dat de informatie die je op onze site aantreft betrouwbaar is.

24Baby deskundigenteam Kind

Kinderartsen + basisarts

Dit team bestaat uit een kinderarts, een kinderarts in opleiding en een basisarts.

Pieter-Kees de Groot

Gynaecoloog

Pieter-Kees is gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Hoofddorp. Hij heeft als aandachtsgebied verloskunde en innovatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met een aantal kwaliteitsprojecten die als doel hebben de zorg voor zwangere vrouwen continu te verbeteren. Pieter-Kees is ook voorzitter van het Verloskundig Samenwerkings Verband Rondom Zwanger in de regio Haarlem.

Esther van Swieten

Gynaecoloog

Esther werk sinds 2011 als gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis. Haar aandachtsgebied is de bekkenbodem; zorg die te maken heeft met klachten rondom bijvoorbeeld verzakking en incontinentie. Daarnaast behandelt ze patiënten met vulvapathologie; huidaandoeningen van de uitwendige geslachtsorganen (schaamlippen).

Esther is ook medisch manager van de vakgroep gynaecologie; dat betekent dat ze zich bezighoudt met de organisatie van de zorg; hoe kunnen we de zorg zo goed mogelijk voor en rondom de patiënt organiseren? Zelf is ze moeder van drie kinderen.

Sabrina en Sylvia

Verloskundigen

Sylvia Blok en Sabrina Hamoen zijn allebei werkzaam als verloskundige bij Verloskundig Centrum Schiedam. Sylvia is naast verloskundige ook draagdoekconsulente en ze is gespecialiseerd in anticonceptie. Momenteel volgt zij de opleiding tot echoscopiste. Sabrina is gespecialiseerd in anticonceptie en preconceptie (kinderwensspreekuur). Zij is naast verloskundige ook echoscopiste.

In hun praktijk staan de eigen inbreng van de cliënt en persoonlijke zorg centraal. Doordat ze met z’n tweeën werken, hebben ze veel tijd en ruimte om (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed persoonlijk te begeleiden.

Sandra Dieben

Arts voortplantingsgeneeskunde VVF

Sandra is Arts Voortplantingsgeneeskunde, aangesloten bij de Vereniging van Fertiliteitsartsen (VVF). Daarnaast is zij seksuoloog NVVS. Sandra werkt in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) em heeft zich gespecialiseerd in herhaalde miskramen. Zelf heeft Sandra 4 kinderen.

Marjoleine Klapwijk

Leefstijlcoach

Marjoleine Klapwijk is gewichtsconsulent, maatschappelijk werker en leefstijlcoach. Zij heeft haar eigen praktijk in Leiden.

Petra Deij

Relatie- en gezinstherapeut

Petra Deij is erkend relatie- en gezinstherapeut, gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focused Therapy). Zij publiceert regelmatig in vakbladen en schreef twee boeken: Zorgvuldig Scheiden en Verder na een Affaire. Zelf heeft Petra 3 zonen.

Geertje en Karolien

Kinderslaapcoaches

Geertje van Heeswijk-Jonkhart en Karolien Kop-Huisman zijn gecertificeerde kinderslaapcoaches en hebben samen de praktijk By Sleep. Beiden hebben de opleiding Gentle Sleep Coach® van The Sleep Lady® gevolgd en Karolien heeft de aanvullende opleiding ‘de mentale gezondheid en ontwikkeling van het kind’ van Wonder Weeks gedaan.

Karolien is moeder van twee jongens. Geertje heef twee kinderen en is in verwachting van haar derde kindje. Beiden zijn – naast kinderslaapcoach – ervaringsdeskundigen als het gaat om slaapcoaching.

Thom Heijnen

Psycholoog

Thom Heijnen is Kinder- en Jeugdpsycholoog SKJ en Psychotherapeut BIG met een eigen praktijk in Zuid-Limburg. Online en in zijn praktijk helpt hij kinderen, jongeren en volwassenen met vragen en zorgen over psychische klachten. Thom werkt met cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR (een therapievorm bij trauma).

Hoe zichtbaar op de site?

Onze deskundigen waarborgen de kwaliteit van onze artikelen die medische inhoud bevatten. Wanneer een deskundige een artikel heeft geschreven of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan één van bovenstaande kaders bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier kwalitatief gewaarborgd zijn. Zo weet jij dat je onze informatie over je zwangerschap en je kindje kan vertrouwen.

Meer deskundigen

Naast deze deskundigen, hebben we ook geregeld eenmalige samenwerkingen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap en/of baby’s en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.