Slapende baby begeleid door kinderslaapcoaches

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Geertje en Karolien zijn er om alle artikelen over slapen zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij voor actuele en betrouwbare informatie bij ons terechtkan.

Geertje en Karolien, slaapcoaches

Geertje en Karolien

Kinderslaapcoaches

Geertje van Heeswijk-Jonkhart en Karolien Kop-Huisman zijn gecertificeerde kinderslaapcoaches en hebben samen de praktijk By Sleep. Beiden hebben de opleiding Gentle Sleep Coach® van The Sleep Lady® gevolgd en Karolien heeft de aanvullende opleiding ‘de mentale gezondheid en ontwikkeling van het kind’ van Wonder Weeks gedaan.

Karolien is moeder van twee jongens. Geertje heef twee kinderen en is in verwachting van haar derde kindje. Beiden zijn – naast kinderslaapcoach – ervaringsdeskundigen als het gaat om slaapcoaching.

Hoe zie je dit terug op de site?

Geertje en Karolien hebben samen een eigen praktijk voor kinderslaapcoaching, By Sleep. Op 24Baby.nl zorgen ze er samen met ons voor dat de de kwaliteit van onze artikelen over slapen hoog blijft. Wanneer zij met ons een artikel hebben geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan het kadertje hieronder. Deze staat dan bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over slapen kan vertrouwen.

Geertje en Karolien slaapcoaches
Geschreven door de redactie van 24Baby
Beoordeeld door Geertje en Karolien |  Kinderslaapcoaches
Laatste update 30 september 2022

De artikelen van Geertje en Karolien

Meer deskundigen

Naast Geertje en Karolien hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s en/of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.