Gelukkig jong gezin met baby

Om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Petra Deij is er om alle artikelen over relatie en ouderschap zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij actuele en betrouwbare informatie tot je beschikking hebt.

Petra Deij, deskundige relatietherapeut
Relatie- en gezinstherapeut

Petra Deij is erkend relatie- en gezinstherapeut, gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focused Therapy). Zij publiceert regelmatig in vakbladen en schreef twee boeken: Zorgvuldig Scheiden en Verder na een Affaire. Zelf heeft Petra 3 zonen.

Hoe zichtbaar op de site?

Petra waarborgt de kwaliteit van onze artikelen over relatie en ouderschap. Wanneer zij met ons een artikel heeft geschreven en/of een heeft goedgekeurd, kan je dit herkennen aan bovenstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk artikelen over je relatie op deze manier kwalitatief gewaarborgd zijn. Zo weet jij dat je onze informatie over relatie en ouderschap kan vertrouwen.

De artikelen van Petra Deij

Meer deskundigen

Naast Petra, hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site en daarmee de online informatievoorziening voor (aanstaande) ouders.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.