Gezin met peuter is gelukkig dankzij hulp van psycholoog

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Thom Heijnen is er om alle artikelen over psychische klachten rondom de zwangerschap en bevalling zo goed en compleet mogelijk te maken. Ook ondersteunt hij ons bij het schrijven van artikelen over de mentale ontwikkeling van kinderen en psychische klachten die bij hen kunnen ontstaan. Zo zorgen we ervoor dat jij voor actuele en betrouwbare informatie bij ons terechtkan.

Thom Heijnen psycholoog

Thom Heijnen

Psycholoog

Thom Heijnen is Kinder- en Jeugdpsycholoog SKJ en Psychotherapeut BIG met een eigen praktijk in Zuid-Limburg. Online en in zijn praktijk helpt hij kinderen, jongeren en volwassenen met vragen en zorgen over psychische klachten. Thom werkt met cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR (een therapievorm bij trauma). Zelf heeft Thom thuis een kindje rondlopen.

Hoe zie je dit terug op de site?

Thom zorgt er samen met ons voor dat de kwaliteit van onze artikelen over psychologische onderwerpen hoog blijft. Wanneer hij met ons een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan het kadertje hieronder. Deze staat dan bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over psychische klachten kan vertrouwen.

Thom Heijnen psycholoog 50bij50
Geschreven door de redactie van 24Baby
Beoordeeld door Thom Heijnen | Psycholoog
Laatste update 30 september 2022

De artikelen van Thom Heijnen

Meer deskundigen

Naast Thom hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap en/of baby’s en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.