gezonde voeding deskundige marjoleine

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Marjoleine is er om alle artikelen over gezonde voeding en gezond afvallen tijdens de zwangerschap zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij voor actuele en betrouwbare informatie bij ons terechtkan.

Marjoleine Klapwijk, leefstijlcoach en gewichtsconsulent

Marjoleine Klapwijk

Leefstijlcoach en gewichtsconsulent

Marjoleine Klapwijk is gewichtsconsulent, maatschappelijk werker en leefstijlcoach. Ze heeft haar eigen praktijk in Leiden, waar ze mensen helpt om hun leefstijl te verbeteren en te zorgen voor een gezond gewicht. Met het begeleiden van zwangere vrouwen heeft ze ook veel ervaring opgebouwd. In haar vorige werkkring was ze werkzaam als maatschappelijk werker op de afdeling gynaecologie/fertiliteit van het LUMC.

Hoe zie je dit terug op de site?

Marjoleine houdt samen met ons de kwaliteit van onze artikelen over zwangerschap, voeding en gewicht hoog. Wanneer wij met haar een artikel hebben geschreven, kan je dit herkennen aan het kadertje hieronder. Dat staat dan bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk voedingsartikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over gezonde voeding tijdens je zwangerschap kan vertrouwen.

Voedingsdeskundige Marjoleine Klapwijk
Geschreven door de redactie van 24Baby
Beoordeeld door Marjoleine Klapwijk | Leefstijlcoach
Laatste update 30 september 2022

De artikelen van Marjoleine

Meer deskundigen

Naast Marjoleine hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.