Verliefd stel van 14 weken zwanger zijn blij want vrouw heeft minder last van zwangerschapskwaaltjes

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden, werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Sandra Dieben is er om alle artikelen over zwanger worden en problemen met de vruchtbaarheid zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij actuele en betrouwbare informatie kan leze.

Sandra Dieben, arts-seksuoloog en fertiliteitsarts

Sandra Dieben

Arts voortplantingsgeneeskunde VVF en seksuoloog

Sandra is Arts Voortplantingsgeneeskunde, aangesloten bij de Vereniging van Fertiliteitsartsen (VVF). Daarnaast is zij seksuoloog NVVS. Sandra werkte 26 jaar in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) als fertiliteitsarts. Nu werkt ze als arts-seksuoloog bij Basalt Revalidatieklinieken. Zelf heeft Sandra 4 kinderen.

Hoe zie je dit terug op de site?

Sandra zorgt er samen met ons voor dat de kwaliteit van onze artikelen over zwanger worden hoog blijft. Wanneer zij met ons een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan onderstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over zwanger worden en vruchtbaarheid kan vertrouwen.

De artikelen van Sandra Dieben

Meer deskundigen

Naast Sandra hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.