Verliefd stel van 14 weken zwanger zijn blij want vrouw heeft minder last van zwangerschapskwaaltjes

Om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Sandra Dieben is er om alle artikelen over zwanger worden en problemen met de vruchtbaarheid zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij actuele en betrouwbare informatie tot je beschikking hebt.

Sandra Dieben, fertiliteitsarts
Arts voortplantingsgeneeskunde VVF

Sandra is Arts Voortplantingsgeneeskunde, aangesloten bij de Vereniging van Fertiliteitsartsen (VVF). Daarnaast is zij seksuoloog NVVS. Sandra werkt in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en heeft zich gespecialiseerd in herhaalde miskramen. Zelf heeft Sandra 4 kinderen.

Hoe zichtbaar op de site?

Sandra waarborgt de kwaliteit van onze medische artikelen over zwanger worden. Wanneer zij met ons een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan bovenstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier kwalitatief gewaarborgd zijn. Zo weet jij dat je onze informatie over zwanger worden en vruchtbaarheid kan vertrouwen.

De artikelen van Sandra Dieben

Meer deskundigen

Naast Sandra, hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site en daarmee de online informatievoorziening voor (aanstaande) ouders.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.