Gezin van opvoeddeskundige Fleur van der Nat

Om de kwaliteit van onze artikelen hoog te houden werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Fleur van der Nat helpt ons om alle artikelen over opvoeden zo goed en compleet mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij bij ons terechtkan voor actuele en betrouwbare informatie.

Fleur van der Nat, opvoeddeskundige en gezinstherapeut

Fleur van der Nat

Gezinscoach en peuter expert

Fleur is een gezinscoach, gespecialiseerd in peuters. Met haar praktijk Dé Peuter Expert reist zij vanuit Leiden het hele land door om ouders op locatie te coachen bij vragen rondom de opvoeding van hun peuter.

Fleur gelooft in de kracht van ouders en zet ouders in de 1:1 coaching graag aan het denken om anders naar situaties te kunnen kijken. Zo leren ouders e hun peuter (weer) écht begrijpen en krijgen ze weer plezier in de opvoeding.

Naast haar werk draagt ze regelmatig bij aan artikelen in vakbladen en geeft ze trainingen om ook een groter publiek te kunnen inspireren.

Fleur is moeder van 4 jonge kinderen en geniet naast haar werk van de gezellige drukte in huis.

Hoe zie je haar terug op de site?

Fleur zorgt er samen met ons voor dat de kwaliteit van onze artikelen over opvoeden en de ontwikkeling van peuters hoog blijft. Hiermee hoopt ze ouders te kunnen helpen en inspireren bij veelvoorkomende vragen rondom de opvoeding van jonge kinderen.

Heeft ze met ons een artikel geschreven en/of een artikel goedgekeurd? Dan kan je dit herkennen aan het kadertje hieronder. Deze staat dan bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk artikelen op deze manier een hoge kwaliteit hebben. Zo weet jij dat je onze informatie over opvoeding kan vertrouwen.

Fleur van der Nat, opvoeddeskundige
Geschreven door de redactie van 24Baby
Beoordeeld door Fleur van der Nat | Gezinscoach en opvoeddeskundige
Laatste update 30 september 2022

De artikelen van Fleur

Meer deskundigen

Naast Fleur hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site. Zo kunnen we jou als (aanstaande) ouder online van betrouwbare informatie voorzien.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap, baby’s en/of jonge kinderen en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.