Net bevallen vrouw in ziekenhuis, gynaecoloog begeleidde bevalling

Om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen werken wij samen met deskundigen uit verschillende vakgebieden. Pieter-Kees de Groot is er om alle artikelen over zwangerschapsgerelateerde aandoeningen en bevallen zo correct en volledig mogelijk te maken. Zo zorgen we ervoor dat jij actuele en betrouwbare informatie tot je beschikking hebt.

Pieter-Kees de Groot, gynaecoloog
Gynaecoloog

Pieter-Kees is gynaecoloog in het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Hoofddorp. Hij heeft als aandachtsgebied verloskunde en innovatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met een aantal kwaliteitsprojecten die als doel hebben de zorg voor zwangere vrouwen continu te verbeteren. Pieter-Kees is ook voorzitter van het Verloskundig Samenwerkings Verband Rondom Zwanger in de regio Haarlem.

Hoe zichtbaar op de site?

Pieter-Kees waarborgt, net als Esther van Swieten, de kwaliteit van onze medische artikelen over zwangerschap en bevallen. Wanneer hij met ons een artikel heeft geschreven en/of goedgekeurd, kan je dit herkennen aan bovenstaand kadertje bovenaan het artikel. We streven ernaar dat zoveel mogelijk medische artikelen op deze manier kwalitatief gewaarborgd zijn. Zo weet jij dat je onze informatie over zwangerschap en bevallen kan vertrouwen.

De artikelen van Pieter-Kees de Groot

Meer deskundigen

Naast Pieter-Kees, hebben we ook deskundigen uit andere vakgebieden. Je vindt ze op onze deskundigen pagina. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe deskundigen die willen bijdragen aan de kwaliteit van onze site en daarmee de online informatievoorziening voor (aanstaande) ouders.

Ben jij deskundig op een gebied gerelateerd aan zwangerschap en/of baby’s en zou je graag met ons willen samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@24baby.nl.