Heb je een vraag over de community, het forum of over de app? Hieronder vind je de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail deze dan naar info@24baby.nl.

24Baby Zwangerschaps app

Download nu de 24Baby-App

Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app >>

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen. De enige manier om je gebruikersnaam te wijzigen, is je opnieuw registreren. Dit kan je doen door je huidige account te verwijderen en je weer opnieuw te registreren, of door je te registreren met een ander e-mailadres.

Je kan een topic openen door rechtsonder op de groene knop met het witte kruis te klikken. Er opent dan een nieuw scherm. Als je klaar bent met het typen van je bericht, klik je rechtsboven op ‘aanmaken’.

Controleer of je een categorie en tag hebt toegevoegd aan je topic. Zonder categorie/tag kan het topic niet aangemaakt worden. Heb je dit wel gedaan en lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op via info@24baby.nl.

Het verwijderen van een topic doe je door rechtsonder je topic op de 3 puntjes te klikken, waarna je de optie hebt om het topic te verwijderen. Het verwijderen van een topic is na 5 minuten niet meer mogelijk. Het kan ook niet meer als iemand deze geliked heeft of wanneer erop gereageerd is.

Is een topic in strijd met de huisregels of bevat het privacygevoelige informatie? Rapporteer het topic dan. De moderators beoordelen of het topic verwijderd moet worden.

Het wijzigen of verwijderen van een reactie is niet mogelijk. De enige manier om niet meer aan de reactie(s) gelinkt te worden, is het verwijderen van je account. De reactie blijft nog online, maar het is niet meer zichtbaar wie de reactie heeft geplaatst. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat een actieve discussie wordt verwijderd of onderbroken.

Is een reactie in strijd met de huisregels of bevat het privacygevoelige informatie? Rapporteer de reactie of het topic dan. De moderators beoordelen of de reactie verwijderd moet worden.

De moderators kunnen reacties en topics verwijderen die in strijd zijn met de huisregels. Wanneer zij dit doen, sturen zij altijd een mail met de melding waarom het topic of je reactie is verwijderd. Heb je geen mail gehad? Neem dan contact op via info@24baby.nl.

Je kan zelf bepalen of je eerst de nieuwste of eerst de oudste reacties bovenaan een topic wil zien. Dit kan je instellen rechtsboven de eerste reactie na het openingstopic.

Klik op het vergrootglas-icoon en type je zoekterm in.

Ga in de app naar instellingen (rechtsonder) -> notificaties -> hier vind je een knop om meldingen aan/uit te zetten.

Alle reacties en topics die in strijd zijn met de huisregels, vallen onder misbruik. Deze kan je rapporteren bij de moderators of Community Manager (de 3 puntjes -> rapporteer bericht).

Of stuur een mail naar info@24baby.nl en vermeld duidelijk waar het om gaat. Probeer goed toe te lichten waarom het bericht in strijd is en verwijderd moet

Ga naar instellingen (rechtsonder) -> profiel -> scrol naar onder -> account verwijderen. Je account wordt verwijderd. Je geposte berichten blijven anoniem zichtbaar, onder de naam ‘verwijderd’.

Ontvang je geen nieuwsbrieven meer sinds je de app hebt gedownload? Dit is een technisch mankement waar hard aan gewerkt wordt. Geef bij het downloaden van de app aan dat je de nieuwsbrieven wil ontvangen, ook als je hiervoor al aangemeld was. Vink je deze optie uit, dan wordt je (per ongeluk) automatisch uitgeschreven en ontvang je de nieuwsbrief niet meer.

Werkt iets in de app niet goed, kom je iets tegen dat beter kan of heb je een goed idee? Mail dit dan naar info@24baby.nl of plaats een topic in de categorie ‘algemeen’ met de tags ‘suggesties’. Alle feedback wordt zeer gewaardeerd. Helaas kunnen we niet alle suggesties doorvoeren, maar alles wordt bekeken en beoordeeld.