populairste namen in noord-holland in 2018

De populairste babynamen van 2018 verschillen per provincie. In Noord-Holland was James de populairste jongensnaam en Julia de populairste meisjesnaam. Welke kindernamen stonden nog meer in de top 10 populaire namen in Noord-Holland?

Babynamen top 10 in Noord-Holland 2018

Populairste meisjesnamen in Noord-Holland

De populairste meisjesnaam in Noord-Holland in 2018 was Julia. In de landelijke top 10 staat deze naam ook op de eerste plaats. Verder komt de top 10 populaire meisjesnamen in Noord-Holland voor het grootste deel overeen met de landelijke top. Zo staan Sara, Emma, Zoë, Sophie, Mila, Tess en Noor landelijk ook allemaal in de top 10. Alleen de volgorde verschilt iets.

Olivia behaalde in het landelijke klassement de 17e plaats, terwijl zij in Noord-Holland op de derde plek eindigde en dus beduidend populairder is.

Populairste jongensnamen in Noord-Holland

James was de populairste jongensnaam in Noord-Holland in 2018. Deze naam stond op de twaalfde plaats bij het landelijke klassement. Ook Benjamin (plaats 3 tegenover plaats 18), Adam (de zesde plaats vs. plaats 17) en Liam (plek 8 tegenover 11) wijken af van de landelijke lijst.

Jongensnamen die zowel in Noord-Holland als in het landelijke klassement in de top 10 eindigden, zijn Lucas, Daan, Noah, Finn, Levi en Mees.

Vind jouw ideale babynaam

Op zoek naar een mooie naam voor je kindje? Laat je inspireren bij het maken van een keuze tussen alle babynamen met behulp van onze babynamen-zoekfunctie. Vind de perfecte babynaam >>

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app