Babykamer online bestellen

De babykamer inrichten is één van de leukste dingen tijdens je zwangerschap. Op deze pagina vind je complete babykamers voor de laagste prijs.

Babykamer Coming Kids Harper

Babykamer Harper

De babykamer Harper van het merk Coming Kids is werkelijk een eyecatcher. Met deze stijlvolle, industriële meubels kan jouw babykamer zo op de cover van een woonmagazine!

Bekijk babykamer Harper

Babykamer Bopita Verona

Babykamer Bopita Verona

Extra veel opbergruimte en toch minimalistisch. Dat is hoe de babykamer Bopita Verona het beste kan worden omschreven. Deze kamer kan met alle kleuren gecombineerd worden.

Bekijk babykamer Verona

Babykamer Rene

Babykamer Rene

De babykamer Rene is een mooie complete babykamer uit de Colorful Collection. De babykamer heeft een mooie eikenkleurige houtstructuur. Dit geeft de kamer een stoere én lieve uitstraling.

Bekijk babykamer Rene

Babykamer Nick

Babykamer Nick

Erg populair op dit moment is de babykamer Nick! Deze babykamer heeft een moderne uitstraling door de matte, witte kleur en de strakke afwerking. De metalen handgrepen maken het plaatje af.

Bekijk babykamer Nick

Babykamer Hollywood

Babykamer Hollywood White

Deze babykamer heeft het allemaal! Soft-close systeem, commodeblad vergroter en extra opbergruimte. De babykamer Hollwood is te gebruiken tot je kindje 7 jaar oud is.

Bekijk babykamer Hollywood

Babykamer Tamara

Babykamer Tamara

Deze mooie, elegante babykamer is erg bijzonder met zijn ietwat robuuste houtkleurige afwerking. Deze combinatie van sierlijk en stoer maakt de babykamer Tamara uniek!

Bekijk babykamer Tamara

Babykamer Thijs

Babykamer Thijs

Deze stoere babykamer is nu extra voordelig en is helemaal compleet met een ledikant, een commode en een kledingkast. De meubels zijn mooi afgewerkt met een grey wash look en witte elementen.

Bekijk babykamer Thijs

Doorgroeikamer Ruben

Doorgroeikamer ruben

Doorgroeikamer Ruben, voor wie wat anders wil dan gewoon wit! Deze stoere babykamer is afgewerkt met een mooie houtkleurige look. Bovendien is het ledikant om te bouwen naar een tienerbed.

Bekijk babykamer Ruben

Babykamer Ecoline Star Grey

Babykamer Ecoline Star

Om ruimte te besparen, zijn alle deurtjes van deze meubels voorzien van een schuifsysteem. Daarnaast is het ledikant ook te gebruiken als juniorbed. Zo hebben jij en je kindje er extra lang plezier van!

Bekijk babykamer Ecoline

Babykamer Daphne

Babykamer Daphne

De babykamer Daphne is een romantische babykamer met een mooie afwerking. Door de neutrale kleur, bepaal je met accessoires zelf de uitstraling van de meubels. Zo wordt het helemaal je eigen kamer.

Naar babykamer Daphne