Zwangerbox Ouders van nu

Tijdens je zwangerschap kan je verschillende gratis zwangerschapsboxen aanvragen. De Ouders van Nu Zwangerschapsbox is er een van. Hierin zitten handige producten voor jou en je baby. Waarom zijn de producten in deze doos gratis en wat doet Ouders van Nu met je gegevens?

Gratis zwangerschapsboxen

De Ouders van Nu Zwangerbox is een doos met gratis producten voor jou en je baby. Verschillende merken en winkels bieden gratis zwangerschapsboxen aan. Maar waarom kan je deze dozen zonder kosten aanvragen? Is zo’n zwangerschapsbox de moeite waard? En wat doet Ouders van Nu eigenlijk met je gegevens? Wij zoeken het voor je uit. Wil je de Zwangerbox aanvragen? Dat kan hier >>

Goed om te weten

In dit artikel geven wij onze eerlijke en onafhankelijke mening over de Ouders van Nu Zwangerbox. Tijdens het lezen kom je verschillende affiliate-linkjes tegen. Klik je hierop en bestel je de box? Dan krijgen wij hier geld voor. Dit helpt ons om jou betrouwbare informatie te kunnen geven.

De gratis Zwangerbox aanvragen

Je kan de Zwangerbox van Ouders van Nu tijdens je hele zwangerschap aanvragen. Om dit te doen, vul je online de volgende gegevens in:

Je kiest een ophaaldatum en een Albert Heijn-winkel bij jou in de buurt waar je de doos wil ophalen. Dit kan met de digitale ophaalkaart die je na het aanvragen in je mailbox krijgt. Vanaf je gekozen ophaaldatum kan je de Zwangerbox ophalen. De doos blijft vanaf deze datum vier weken in de winkel liggen om opgehaald te worden.

Ook de Zwangerbox aanvragen? Dat kan hier >>

Waarom is de Ouders van Nu Zwangerbox gratis?

Je vraagt je misschien af waarom de Zwangerbox gratis is. Merken van zwangerschaps- en babyproducten willen je graag kennis laten maken met hun producten. Door deze gratis aan te bieden, hopen ze dat je vaker producten van hun merk gaat kopen. Ook vul je bij het aanvragen je e-mailadres in, waardoor ze je reclame kunnen sturen.

De merken die hun producten gratis in de Zwangerbox aanbieden, betalen Ouders van Nu hier een bedrag voor. Op deze manier verdient Ouders van Nu dus geld met het aanbieden van de zwangerschapsdoos.

Wat doet Ouders van Nu met je gegevens?

Ouders van Nu is onderdeel van DPG Media. Wanneer je de Zwangerbox aanvraagt, geef je Ouders van Nu en DPG Media toestemming om contact met je op te nemen. Dit betekent dat je e-mail, post en telefoontjes kan ontvangen.

Niet alleen Ouders van Nu kan contact met je opnemen, maar ook partners van DPG Media. DPG Media verdient namelijk geld aan de Zwangerbox door je gegevens aan andere partijen door te verkopen. Hierbij kan je denken aan bedrijven als Babypark, Pampers en Partou. Zodra deze partners jouw gegevens in handen hebben, geldt hun privacybeleid. Dit kan afwijken van het beleid van DPG/Ouders van Nu. Een compleet overzicht van de partners vind je op de website van Ouders van Nu./a>

DPG Media bewaart je gegevens maximaal twee jaar. Wil je dat ze je gegevens verwijderen? Dan kan je contact met ze opnemen met DPG via hun website.

Hoeveel reclame kregen wij?

Een paar weken na het aanvragen van de doos kregen we via de telefoon een aanbieding. In ons geval was dat korting op een Ouders van Nu-abonnement en een jaar gratis voordeelpas. Hierna werden we niet meer gebeld. Van gebruikers van het 24Baby-forum horen we soms wel dat zij vaak worden gebeld.

In onze mailbox ontvangen we verschillende e-mails van Ouders van Nu. Iedere drie tot vier dagen krijgen we de nieuwsbrief en één keer per week krijgen we de zwangerschapskalender opgestuurd. Ook krijgen we een paar keer per week reclame van partners in onze mailbox. Voor al deze e-mails kan je je uitschrijven, zodat je ze niet meer ontvangt.

Wat zit er in de Ouders van Nu Zwangerbox?

Je kan deze gratis zwangerbox aanvragen tot en met je uitgerekende datum. Ben je al bevallen? Dan kan je de Babybox aanvragen. Dit kan tot je baby 6 maanden is.

Gratis producten

De Zwangerbox heeft een waarde van ongeveer €20 (de kortingsbonnen niet meegerekend). Welke producten in de doos zitten, kan van tijd tot tijd wisselen. Deze producten zaten in mei 2022 in de Zwangerbox:

Inhoud Zwangerbox Ouders van nu
Inhoud van de Zwangerbox van Ouders van Nu

Folders en kortingsbonnen

Naast gratis producten zaten ook deze folders en kortingsbonnen in de doos:

  • Bon voor een gratis pak zoogcompressen
  • Tot 40 procent korting bij CenterParcs
  • Gratis Oh Baby Muesli van mymuesli bij besteding van €10
  • Informatiefolder over de kinkhoestprik
  • Ouders van Nu receptenboekje

Poll

Heb jij de Zwangerbox van Ouders van Nu aangevraagd?


Is de zwangerbox de moeite waard?

In de zwangerbox zitten enkele handige producten. Dit zijn er wel minder dan in andere gratis boxen. Producten als de tijdschriften en de kortingsbonnen zijn leuk, maar je hebt er als ouder niet heel veel aan.

Vind je het prima om reclame te krijgen in ruil voor gratis producten? Dan kan het leuk zijn om de zwangerbox aan te vragen.

Meer gratis zwangerboxen

Er zijn meer gratis zwangerboxen die je kan aanvragen. Ontdek wat er in deze dozen zit:

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app