Babybump gratis box

Wanneer je zwanger bent, kan je verschillende gratis zwangerschapsboxen aanvragen. De zwangerschapsbox van Babydump is er één van. Hoe kan het dat de producten in deze box gratis zijn? En wat doet Babydump met je gegevens?

Gratis zwangerschapsboxen

Babyspeciaalzaak Babydump biedt zwangere vrouwen een doos met gratis producten aan. Er zijn verschillende gratis zwangerschapsboxen die je kan aanvragen als je zwanger bent. Maar zijn deze boxen de moeite wel waard? En wat doet Babydump met je gegevens? Wij zoeken het voor je uit. Je bestelt de Babydump box hier >>

Goed om te weten

In dit artikel geven wij onze eerlijke en onafhankelijke mening over de Babydump box. Tijdens het lezen kom je mogelijk affiliate-linkjes tegen. Klik je hierop en bestel je de box? Dan krijgen wij hier geld voor. Dit helpt ons om jou betrouwbare informatie te kunnen geven.

De Babydump zwangerschapsbox aanvragen

Je bestelt de Babydump box door een online formulier in te vullen. Hierbij vul je de volgende gegevens in:

  • Naam en adres
  • E-mailadres
  • Uitgerekende datum
  • Je telefoonnummer (niet verplicht)

Na het aanmelden krijg je een e-mail waarmee je de box kan ophalen in de winkel. Deze e-mail hoef je niet te printen. Je kan hem ook op je telefoon laten zien. De gratis doos ophalen kan tot maximaal drie maanden na het aanvragen van de box.

Waarom is de Babydump box gratis?

Je vraagt je misschien af waarom de Babydump box gratis is. De reden hiervoor is dat Babydump je graag kennis wil laten maken met de producten die zij verkopen. Ben je hier tevreden over? Dan is de kans groot dat je er terugkomt en hebben zij er een klant bij.

Daarnaast haal je de gratis zwangerschapsbox op in de winkel. Je bent niet verplicht om dan iets te kopen. Maar als je een rondje door de winkel loopt, is de kans groot dat je toch iets koopt. Zo verdient de winkel aan jou.

Wat doet Babydump met mijn gegevens?

Bij het aanvragen van de Babydump box vul je verschillende gegevens in, zoals je e-mailadres. Je bent niet verplicht om je telefoonnummer in te vullen. Via de e-mail ontvangen wij ongeveer twee keer per week reclame. Ook krijgen we de Babydump nieuwsbrief in onze mailbox. Voor al deze e-mails kan je je afmelden.

Babydump verkoopt je gegevens niet aan andere partijen. Je naam en uitgerekende datum worden gebruikt om de nieuwsbrief aan te passen op jouw persoonlijke situatie. Meer informatie over wat Babydump met jouw gegevens doet lees je in hun privacybeleid.

Wat zit er in de Babydump zwangerschapsbox?

De inhoud van de Babydump box kan per maand en filiaal anders zijn. Iedere zwangerschapsbox heeft een waarde van zo’n €30. In de zwangerschapsbox van mei 2022 (filiaal Leiderdorp) zit het volgende.

Inhoud van de Babydump box

Poll

Heb jij de Babydump box aangevraagd?


Is de Babydump box het waard?

Alle producten uit de Babydump box komen voor jou als aanstaande ouder goed van pas. De kans is dus groot dat je alles uit deze zwangerschapsbox ook echt gebruikt.

Een groot voordeel van de Babydump box is dat je gegevens niet doorverkocht worden aan andere partijen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een heleboel reclame in je mailbox krijgt.

Een nadeel is dat je de gratis zwangerschapsbox in een filiaal van Babydump moet ophalen. Deze winkels zitten verspreid door het land, maar toch bestaat de kans dat je er een stuk voor moet reizen. Het is dan mogelijk dat de reis je meer kost dan de box waard is.

Meer gratis zwangerboxen

Er zijn meer gratis zwangerboxen die je kan aanvragen. Ontdek wat er in deze dozen zit: