24Baby Zwangerschaps app

Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App. Volg de zwangerschapskalender en babykalender, word lid van je geboorteclub, praat mee op het forum en vind de ideale babynaam. Kortom: dé community voor alles rondom zwangerschap en baby’s.


Download de 24Baby Zwangerschaps-App nu!

Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app

Zwangerschaps-App met community

In de Zwangerschaps-App van 24Baby vind je informatie over je zwangerschap, je baby en het ouderschap. Daarnaast kan je in contact komen met andere (aanstaande) ouders. Dit biedt de app jou:

 • Volg de ontwikkelingen van je zwangerschap en baby dagelijks.
 • Lees betrouwbare artikelen die passen bij jouw zwangerschap of de leeftijd van je kind.
 • Ontdek interessante weetjes, ontvang nuttige tips en beantwoord quizvragen en polls.
 • Word lid van je geboorteclub en kom in contact met vrouwen die in dezelfde maand als jij zijn uitgerekend. (Nog) niet zwanger? Sluit je aan bij één van de andere community-groepen, zoals Zwanger worden, de Papa-club of de Vlindertuin.
 • Praat mee op het zwangerschapsforum.
 • Vind dé perfecte naam met de babynamen-zoekfunctie.

1. Volg de zwangerschapskalender en babykalender

zwangerschaps-app 24baby zwangerschapskalender

Download de Zwangerschaps-App en vul je uitgerekende datum in. Iedere dag vind je in de app een update hoe je baby groeit, hoe je lichaam verandert, wat je moet regelen en waar je allemaal aan kan denken in die periode van je zwangerschap. Ook vind je er dagelijks interessante artikelen, nuttige tips, grappige weetjes, leuke quizvragen en polls en herkenbare quotes.

Na je bevalling ontvang je nog steeds iedere dag informatie over de ontwikkelingen van je baby, tips & tricks over het ouderschap en de opvoeding, interessante artikelen en meer. Volg de ontwikkelingen van je kindje tot hij 4 jaar oud is.

2. Word lid van je geboorteclub

geboorteclubs op zwangerschaps app

In de geboorteclubs kom je in contact met andere (aanstaande) ouders die hun kindje in dezelfde maand als jij verwachten of hebben gekregen. Word lid van jouw geboorteclub en volg relevante topics, stel elkaar vragen, geef tips en adviezen, deel ervaringen, plaats leuke foto’s of vertel hoe jij je voelt.

3. Community-groepen

Forum op zwangerschaps app

Naast geboorteclubs, zijn er aparte community-groepen. Wil je zwanger worden, ben je alleenstaand of heb je een kindje verloren? Kom hier in contact met lotgenoten. De volgende groepen vind je in de Zwangerschaps-App:

 • Kinderwens. Voor iedereen die zwanger wil worden, hiermee bezig is of een vruchtbaarheidstraject volgt.
 • LGBT+. Kom in contact met andere LGBT-stellen, deel je verhaal, vraag advies en steun elkaar in dit spannende proces.
 • Papa-club. In deze groep zijn uitsluitend (aanstaande) vaders toegestaan. Ontdek praktische tips, vraag mede-vaders naar ervaringen of lees mee met topics van anderen.
 • Babynamen. Bespreek hier alles wat met babynamen te maken heeft.
 • Alleenstaande ouders. Kom in contact met andere alleenstaande ouders en volg relevante topics, stel vragen, geef tips en adviezen, deel ervaringen of plaats leuke foto’s.
 • De vlindertuin. Een plek voor iedereen die een kindje heeft verloren. Hier kan je vlinderkindjes herdenken, je verhaal delen, lotgenoten vinden, samen rouwen en elkaar ondersteunen met het verlies.
 • Miskraam. Helaas maken veel vrouwen een miskraam mee. Vind lotgenoten, deel je verhaal en ondersteun elkaar bij het verlies en verdriet.

4. Praat mee op het zwangerschapsforum

community zwangerschapsapp

Buiten de geboorteclubs en community-groepen, vind je een forum waar je alles kan bespreken. Van zwanger worden en de babyuitzet, tot ontzwangeren en het laatste shownieuws.

5. Vind dé ideale babynaam

Ben je nog op zoek naar dé perfecte naam voor je kindje? Maak dan gebruik van de babynamen-zoekfunctie. Vind de populairste jongens- en meisjesnamen van Nederland, ontdek de herkomst en betekenis van namen of laat je verrassen met een naam via de verras-me-functie.


Download de 24Baby Zwangerschaps-App nu!

Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de ontwikkelingen van je zwangerschap, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app >>