Community
Gekste wat je gedaan hebt tijdens zwangerschap

Als je zwanger bent, verander je als persoon. Je hormoonhuishouding gaat flink op de schop, waardoor je je misschien anders gaat gedragen. Dit kan zorgen voor grappige en rare momenten tijdens je zwangerschap. Jullie grappigste momenten lees je hier.

Hormonen

Tijdens je zwangerschap verandert de hormoonbalans in je lichaam flink. Dit heeft invloed op verschillende dingen, zoals je eetlust, libido en energieniveau. Ook remmen zwangerschapshormonen het deel van de hersenen waarin je herinneringen opslaat. Hierdoor kan je last krijgen van zwangerschapsdementie. Doe jij weleens gekke dingen tijdens je zwangerschap? Je bent niet de enige. Hieronder lees je de tien gekste dingen die jullie deden tijdens de zwangerschap.

Jullie deden dit…

“Elke avond dweilde ik het hele huis met chloor. O, wat vond ik dat lekker ruiken. Daarnaast was ik ook nog verslaafd aan Vicks. Voordat ik naar bed ging, deed ik het op een watje en die stopte ik dan in mijn neus.”
– Sarafia

“Ik liep non-stop met blote buik (in huis dan). Dat vond ik heerlijk.”
– Doperwt

“In het begin at ik pannenkoeken met augurk, poedersuiker en vlokken.”
– Knuffeltjeee

“Ik heb geprobeerd om in te breken bij de onderburen. Waarom past die sleutel nou niet..?”
– Ceciel__

“Ik ben woest naar een serveerster gelopen met de telefoon van het restaurant, omdat die al heel lang overging en niemand opnam. Ik heb echt 0,0 geduld en tijdens de zwangerschap was het nog veel erger. “Kan IEMAND deze telefoon opnemen?!” Het hele restaurant keek naar me…”
– BLF1290

“Ik had een obsessie voor rare geuren. Ik vond uitlaatgassen, nagellakremover en alcoholstiften plotseling erg lekker ruiken. Ik moest al mijn zelfbeheersing inzetten om niet bewust die geuren te gaan opzoeken. Erg raar.”
– Jill_E

“Iemand stond naar mijn zin te lang te kijken bij een schap in de supermarkt, dus duwde ik mijn kar heel hard tegen haar kar…”
– regenboog000

“Ik heb een pak met veertig rollen toiletpapier naar het hoofd van mijn man gegooid.”
-lieveliien

“Ik werd midden in de nacht wakker omdat ik droomde van een bepaald ijsjesmerk dat ik vroeger vaak at. Ik ben gaan googelen of ze er nog waren en bij welke winkel ze te koop waren. ’s Ochtends ben ik ze gelijk gaan halen, ik was zo blij! Uiteindelijk had ik er één op, maar zo lekker was hij nou ook weer niet… Hierna was ik gelijk chagrijnig.”
– Prulleke20

“Ik sloeg mijn man terwijl hij sliep, omdat hij snurkt…”
– Rozenwater

Praat mee!
Wat is het gekste dat jij deed tijdens je zwangerschap? Laat het weten en praat mee over dit onderwerp >>

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app