In samenwerking met
Vergeten kind kijkt hoopvol uit het raam naar regenboog

Ieder jaar krijgen duizenden Nederlandse kinderen te maken met verwaarlozing of mishandeling. Ze voelen zich vergeten en niet begrepen. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen en geeft ze positieve ervaringen met échte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen. Daarbij kan de stichting jouw hulp goed gebruiken.

Vergeten kinderen in Nederland

Je gunt ieder kind een jeugd waarin ze genoeg liefde en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Toch zijn er ieder jaar zo’n 100.000 kinderen die dit moeten missen.

Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis dat thuis wonen niet meer veilig is. Ze voelen zich niet begrepen, moeten soms vaak verhuizen en krijgen niet de kans echt kind zijn. Ze maken zoveel mee, dat ze zich vergeten voelen.


Draag jij ook je steentje bij?

In Hotel Heppie kunnen kinderen die dat nodig hebben even op adem komen. Voor de bouw van dit hotel is jouw bijdrage hard nodig. Help jij deze kerst om 'vergeten kinderen' weer even te laten lachen?

Geef nu!

Stichting Het Vergeten Kind

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Ze strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor alle kinderen. Ook organiseert de stichting activiteiten waarbij ze door plezier even al hun zorgen vergeten, op adem komen, spelen, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en meedoen.

Dat doet Het Vergeten Kind onder andere met de Heppie Vakanties & Weekenden. Tijdens deze vakanties kan een vergeten kind weer even echt kind zijn.

De stichting heeft sinds 2012 zelfs een eigen Hotel Heppie. Dit hotel is zo’n succes, dat het altijd vol zit. Ieder jaar kunnen 2.000 kinderen er vakantie vieren. Daarom wil Stichting Het Vergeten Kind graag een tweede hotel bouwen, zodat ieder jaar nog eens 2.500 kinderen een fijne tijd hebben.

Hoe kan jij helpen?

Voor de bouw van een nieuw Hotel Heppie is geld nodig. Kan jij iets missen? Ieder bedrag is welkom. Je kan ervoor kiezen om één keer een bijdrage te doen, of iedere maand.

Klik hier om een bedrag te doneren en om jouw steentje bij te dragen aan de bouw van een tweede hotel. Met jouw bijdrage help je kinderen aan een onvergetelijke vakantie. Ze krijgen de liefde en zorg die ze verdienen en maken herinneringen voor het leven. Een mooier kerstcadeau kan je niet bedenken, toch?