Djay

Djay is afgeleid van Jay

Geboortekaartjes
  • Geboortekaartjes met de naam Djay
  • Geboortekaartjes met de naam Djay
  • Geboortekaartjes met de naam Djay
  • Geboortekaartjes met de naam Djay
Bestel nu een GRATIS proefdruk! Bekijk geboortekaartjes

Wat vind jij van Djay?

Deze kenmerken vinden jullie passen bij Djay

24%
64%
 4%
28%
12%
8%

Welke kenmerken vind je bij Djay passen? (meerdere opties mogelijk)

Herkomst en betekenis Djay

Djay is een jongensnaam die is afgeleid van Jay. Jay is weer afgeleid van Jason, wat ‘Genezen / weer gezond maken’ betekent.

Aantallen en varianten Djay

De jongensnaam Djay komt pas vanaf het eind van de ‘00 voor in Nederland. Er zijn ongeveer 200 jongens en mannen die zo heten.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app

Wetenswaardigheden Djay

Jay Moriarity

Djay is afgeleid van Jay. Een beroemde Jay is Jay Moriarity, een overleden surfer. Hij werd bekend als jongste surfer die de surflocatie Mavericks bedwong in Californië. Er is een film gemaakt over hem, genaamd Chasing Mavericks.

Jason Statham

Jay is afgeleid van Jason. Jason Statham is een Amerikaanse acteur die vooral bekend is uit actiefilms. Zo was hij te zien in The Expendables en in delen van de Fast and Furious-serie. Hij staat erom bekend dat hij zijn eigen stunts uitvoert.

Jason Isaacs

Jason Isaacs is een Engelse acteur, die bij het grote publiek vooral bekend is uit de Harry Potter-films. Hierin speelde hij slechterik Lucius Malfoy. Daarnaast was hij te zien in de film Peter Pan, waarin hij kapitein Haak speelde.

Jason Segel

Jason Segel is vooral bekend geworden door zijn rol als Marshall Eriksen in de sitcom How I Met Your Mother. Daarnaast speelde hij in films als Bad Teacher en Forgetting Sarah Marshall, waarvoor hij ook het scenario schreef.

Jason Derulo

Jason Derulo brak door met de hit Watcha Say. Hij stond in het voorprogramma van Lady Gaga en de Black Eyed Peas. Later was hij de hoofdact in drie eigen wereldtournees.

Jason Bourne

Jason Bourne speelt de hoofdrol in de Bourne-trilogie. Deze actiefilms gaan over een man die last heeft van geheugenverlies. Hij weet niet meer wie hij is, maar hij wordt wel achtervolgd. Tijdens zijn vlucht voor de achtervolgers belandt hij in Zürich. Hier ontmoet hij Marie, die hem helpt om zijn identiteit te achterhalen. Jason Bourne wordt gespeeld door Matt Damon.

Namen die lijken op Djay

Jayla

Bekijk ook deze namen

Nathan, Tobias, Mick, Pepijn, Benjamin, Oscar, Mason, Ryan, Alexander, Boris