Bellyfashion trends najaar

Ga jij dit najaar in met een mooie zwangere buik? Dan wordt het tijd om comfortabele en warme zwangerschapskleding aan te schaffen. Benieuwd naar welke trends en stijlen je dit najaar en in de winter kan verwachten op het gebied van zwangerschapskleding? Lees snel verder!

Zwangerschapskleding trends najaar en winter

1. Diverse herfsttinten

De natuur is een mooie inspiratiebron met populaire kleuren als rood, okergeel, bruin en groen. Deze herfst en winter zien we daarom veel van deze kleuren terug. Je kan met deze trend alle kanten op, afhankelijk van je persoonlijke smaak en voorkeur. Deze kleuren kan je ook makkelijk combineren met zwart, een kleur die weer helemaal is toegestaan in deze donkere dagen!

2. Printjes

Ook dit najaar gaan we vrolijk door met het dragen van printjes. Zo blijft het populaire luipaardprintje in verschillende vormen en kleuren terugkomen. Ook bladmotieven en bloemendessins vallen in de smaak en komen veel terug in de kledingtrends van deze winter. Combineer deze trend met een rustige, effen kleur. Op deze manier blijft het elegant.

3. Flared broeken

De flared broeken zijn onwijs hip. Door de uitlopende broekspijpen lijken je benen langer. Draag het met een strakke top, waarin je buik prachtig uitkomt. De kleuren van de broeken variëren van echte herfst tinten tot vrolijke printjes. Keuze genoeg!

4. Midi en maxi

Midi en maxi jurken zijn ideaal voor de herfst. Draag ze met een panty en een paar stoere boots, en je bent helemaal klaar om naar buiten te gaan.
Ook niet onbelangrijk: dit soort jurkjes zijn heel geschikt om je babybuik te showen. Daarnaast zijn er ook veel midi en maxi rokken te zien dit najaar, en deze zijn net zo makkelijk te combineren als de jurkjes. Zo is er voor ieder wat wils!