Podcast bij 32 weken zwanger

Jouw Zwangerschapsweek is de podcast van 24Baby.nl die met je meereist door je zwangerschap. Iedere week een nieuwe aflevering waarin je hoort wat er die week speelt. Hoe gaat het met je baby? En met jouw lichaam? En hoe ga je om met alle veranderingen? Deze aflevering: 32 weken zwanger. Luister deze aflevering via Apple Podcasts, Spotify, Google Podcast, jouw favoriete podcastapp of hieronder.

Deze aflevering van Jouw Zwangerschapsweek wordt mede mogelijk gemaakt door Rijksoverheid.

Podcast 32 weken zwanger: borstvoeding en de leukste films en series voor tijdens je verlof

Dide is 32 weken zwanger en ze heeft haar waggelpunt bereikt. Wanneer en óf je gaat waggelen tijdens de zwangerschap verschilt per persoon. Doe je het om pijn uit de weg te gaan? Dan is het verstandig om er toch even naar te laten kijken, bijvoorbeeld door een bekkenbodemtherapeut.

Nu de ontmoeting met haar dochter steeds dichterbij komt, is Dide zich alvast aan het voorbereiden op de voeding van haar baby. Ze kiest ervoor om borstvoeding te geven en is daarom naar een borstvoedingscursus geweest. Dit vond ze intens. Het was vooral veel informatie, met video’s over borsten, tepels en baby’s. Toch kreeg ze er wel al zin in.


Volg dagelijks de ontwikkeling van je baby

Download nu de 24Baby App en ontvang iedere dag interessante informatie over je zwangerschap en baby.

Download de app >>

Hoe zit dit met andere vrouwen die verloskundige Maartje in haar praktijk tegenkomt? Waarom is borstvoeding eigenlijk zo goed voor moeder en kind? En wat als het niet lukt om borstvoeding te geven of als je dit niet wil?

Verder: de ontwikkelingen van je baby in week 32 en de leukste films, boeken en series om te bekijken tijdens je verlof.

Podcast week bij week

Nieuwsgierig wat jou de komende weken nog te wachten staat? Luister alvast naar de volgende afleveringen:

In deze podcast

In de podcast Jouw Zwangerschapsweek maak je kennis met Dide, zwanger van haar eerste kindje, verloskundige Maartje, Roos van 24baby.nl en met Renée, podcastmaker en ook moeder.

Dide (31) is 12 jaar samen met haar partner Daan (32) en woont in Breda. Zij is social media specialist, en hij is bezig met het verbouwen van hun tweede huis. In de podcast vertelt Dide ruimhartig over haar ervaringen, belevingen, onzekerheden, angsten en natuurlijk ook de blijde momenten van haar zwangerschap. Meer weten over Dide? Volg haar persoonlijk op Instagram of volg de verbouwing van hun huis via Huis van Goesting.

Maartje Huver (36) is al ruim 12 jaar gepassioneerd verloskundige en praktijkhouder van verloskundigenpraktijk Flore in Breda. Ook is zij moeder van een dochtertje van ruim 2,5 jaar. In de podcast vertelt Maartje alles over de zwangerschap, van kwaaltjes en hoe deze ontstaan, tot de ontwikkelingen van de baby in je buik. Ze geeft antwoord op alle vragen die zwangeren bezighouden en begeleidt Dide, en jou, door de zwangerschap heen.

Renée van Heteren (35) is podcastmaker, tekstschrijver en journalist. Door haar jarenlange ervaring als redacteur en verslaggever bij de radio, weet ze als geen ander hoe je interviewt en een verhaal vertelt. Renée praat de podcast aan elkaar, stelt precies de juiste vragen en deelt als moeder van twee kinderen ook haar eigen ervaringen met haar zwangerschap.

Roos (33) is community manager bij 24Baby.nl. Hierdoor weet zij goed wat er speelt onder (aanstaande) jonge ouders. In de podcast vertelt Roos hoe zwangere vrouwen hun zwangerschap ervaren, waar ze tegenaan lopen en met welke vragen en onzekerheden ze zitten. Roos is zelf net moeder geworden van dochter Ilja.

Over podcast Jouw Zwangerschapsweek

Jouw Zwangerschapsweek is een podcast van 24Baby.nl die met je meereist door je zwangerschap. Iedere week is er een nieuwe aflevering waarin je hoort wat er die week speelt.

Redactie en presentatie

Renée van Heteren

Muziek

Custom Audio Productions