baby-ligt-lekker-te-slapen

Een babyfoon is onmisbaar als je een baby hebt. Probeer nu de gratis MAM Babyfoon App en maak kans op een MAM verrassingspakket t.w.v. €100!

Een babyfoon is onmisbaar als je een baby hebt. Want ook als hij in dromenland is, wil jij je kindje goed in de gaten kunnen houden. Met de nieuwe, gratis MAM Babyfoon App doe je dit eenvoudig via je smartphone, tablet of iPad. Heb jij de app al geprobeerd? Dan maak je nu kans op een MAM verrassingspakket t.w.v. €100. Doe gauw mee!

Hoe kan je meedoen?

Deze actie is gesloten en de winnaars zijn bekend. Aanmelden voor deze winactie is niet meer mogelijk.
Bekijk hier alle winacties en testpanels waar je nog wel aan mee kan doen.

Download de MAM Babyfoon App gratis

De MAM Babyfoon App is voor iedereen gratis te downloaden. Probeer de app nu:

Hoe werkt de MAM Babyfoon App?

De MAM Babyfoon App werkt heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt zijn 2 mobiele apparaten: één om bij je baby te leggen en één om zelf bij je te houden. Via het draadloze netwerk worden de signalen van het ene naar het andere apparaat overgebracht.

Zo kan je jouw baby altijd in de gaten houden, want zeg nu eerlijk: je smartphone heb je toch altijd bij je? Bekijk live of hij lekker ligt te slapen, hoor hem direct zodra hij je nodig heeft, of spreek hem zachtjes toe om hem te kalmeren.

Wat doen jullie met mijn e-mailadres?

Als je hebt gewonnen, dan gebruiken we je e-mailadres om contact met je op te nemen. Als je niet hebt gewonnen, dan sturen we je eenmalig een mail om je hiervan op de hoogte te brengen. Je ontvangt daarna geen mails meer omdat je hebt deelgenomen aan deze winactie.