Twee zwangere vrouwen zijn lid van community

Met jouw steun zorgen we voor behulpzame informatie en een prettige ontmoetingsplaats voor (aanstaande) ouders.

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Ik word vriend van 24Baby en doneer eenmalig:
€ 2,50€ 5€ 10

Je kan ook kiezen voor een bedrag naar keuze.

Vriend geworden

Heb je gedoneerd en ben je lid van de community? Dan plaatsen we graag een speciale vriend-badge bij je reacties. Geef hiervoor je gebruikersnaam door.

Veelgestelde vragen

Helaas staan niet alle banken in het donatiesysteem. Als je ons toch wil steunen, kan je een bedrag naar keuze overmaken op NL12 INGB 0007 5199 23 o.v.v. ‘Donatie’. Je kan wel gewoon hierboven je gebruikersnaam doorgeven. Hartelijk bedankt!

De app van 24Baby.nl bestaat meer dan een jaar. De huidige inkomsten in de app zijn onvoldoende om het beheer en onderhoud van de app van te betalen. We willen de app graag gratis houden, zodat iedereen hier gebruik van kan blijven maken. Tegelijk willen we ook de app blijven verbeteren en uitbreiden, daarom vragen we een vrijwillige bijdrage van onze fans.

Heb je gedoneerd en ben je lid van de community? Dan krijg je een speciale vriend-badge achter je naam. Zo ziet iedereen dat jij 24Baby.nl steunt.

Helaas kan het even duren voor de badge online verschijnt, we moeten dit handmatig doorvoeren. We proberen dit binnen twee werkdagen toe te voegen. Mocht het langer duren, stuur dan even een berichtje naar info@24Baby.nl