Positiekleding online bestellen doe je hier

Tijdens je zwangerschap past je normale kleding al snel niet meer. Gelukkig kan je er door het dragen van positiekleding nog steeds goed uitzien! Wij hebben de webshops met de leukste zwangerschapskleding op een rij gezet.

Zwangerschapskleding van C&A

1
vrouw in positiekleding van C&A zwangerschapskleding

Bij C&A shop je positiekleding waar jij je comfortabel en heerlijk in voelt. Vind trendy broeken, tops, jurken en nog veel meer zwangerschapskleding zonder dat je de deur uit hoeft.

Naar C&A

Zwangerschapskleding van Bellyfashion.nl

2
positiekleding Bellyfashion.nl

Past jouw kleding niet meer? Geen paniek! Bij Bellyfashion.nl shop je trendy zwangerschapskleding waar jij je hip en happy in voelt. Dankzij de handige tips online en persoonlijke aandacht in de winkel vind je altijd iets dat bij je past.

Naar Bellyfashion.nl

Zalando positiemode

3
Zalando positiekleding

Zalando biedt op elk gebied van fashion de laatste trends. Zo ook voor positiemode! Bekijk hoe jij je stijlvol én comfortabel kan kleden tijdens je zwangerschap. Bovendien is retourneren gratis en mogelijk tot 100 dagen na bezorging.

Naar Zalando

Zwangerschapskleding bij Van Asten

4
Zwangerschapskleding Van Asten

Zwangerschapsslips, zwangerschapsrokken, corrigerende broekjes, voedingsbeha’s, ondersteunende buikbanden, flexibelts, zwangerschapsleggings: alle kleding die je tijdens en na de zwangerschap nodig hebt, vind je bij Van Asten Babysuperstore!

Naar Van Asten

Zalon

5
Zalon Positiekleding box

Geen zin of tijd om de perfecte outfit te zoeken? Bij Zalon selecteert een stylist een complete outfit aan de hand van jouw kledingsmaak, waarna je het op je gemak thuis kan passen. Vind je het niets? Dan stuur je het helemaal gratis terug. Vergeet niet te vermelden dat je zwanger bent!

Naar Zalon

Bol.com

6
Bol zwangerschapskleding

Sinds kort richt Bol.com zich ook vol op kleding. En als ze iets doen, doen ze het goed. Ze hebben een ruim assortiment zwangerschapskleding met veel bekende merken.

Naar bol.com

Noppies

7
Noppies positiemode

Het Nederlandse Noppies is wereldwijd één van de bekendste merken als het gaat om positiekleding. Zelf zeggen ze dat ze het merk zijn voor iedere zwangere vrouw met een eigen stijl. Hun zwangerschapskleding is in ieder geval comfortabel én trendy.

Naar Noppies

Wehkamp

8
Wehkamp positiekleding

Wehkamp heeft veel leuke en trendy zwangerschapskleding. Met onder andere de positiekleding van Mamalicious, Noppies en LOVE2WAIT kan je ten volle van je zwangerschap genieten.

Naar Wehkamp