Biodermal P-CL-E Olie striae

Vorige maand waren we op zoek naar vrouwen die de nieuwe P-CL-E olie van Biodermal wilden uitproberen. Het oordeel is binnen: de olie ontvangt een mooie 8 als eindcijfer en 94 procent van de vrouwen zou de olie aanbevelen. Benieuwd naar hoe de olie verder beoordeeld is? Lees snel verder!

De reden waarom de meeste vrouwen de olie van Biodermal wilden uitproberen was om hun huid goed te verzorgen en de zichtbaarheid van striae, die tijdens hun zwangerschap waren ontstaan, te beperken. Daarnaast wilden veel vrouwen het product uitproberen om een droge huid te verhelpen en te voorkomen.

Het oordeel

De P-CL-E olie van Biodermal lijkt zijn werk goed te doen. Een ruime meerderheid van de vrouwen (72%) die de olie een paar weken heeft uitgeprobeerd, vindt dat haar huid na gebruik gehydrateerd voelt. Acht op de tien vrouwen (81%) vindt dat haar huid soepeler aanvoelt na het insmeren met Biodermal P-CL-E olie.

Daarnaast zegt 87 procent van de respondenten dat de olie gemakkelijk is om te gebruiken en meer dan acht op de tien vrouwen vindt dat het huidproduct prettig is om aan te brengen (83%).

Ruim driekwart van de respondenten (77%) geeft het verzorgingsmiddel een 8 of hoger en als eindcijfer scoort de olie gemiddeld een dikke acht. Nagenoeg alle respondenten zijn tevreden over de olie én zouden de olie aanbevelen (94%).

Resultaten Biodermal P-CL-E olie

Een aantal reacties:

 • “Het is een fijne smeerbare olie. Het ruikt heerlijk en mijn huid voelt soepel aan.”
 • “Fijne lichte olie met een aangename geur. Mijn strakke, droge zwangere buik voelt soepeler aan na het smeren!”
 • “De olie trekt snel in en is in tegenstelling tot andere oliën niet te vet.”
 • “De P-CL-E olie is een hele fijne olie voor tijdens de zwangerschap om de huid van je buik soepel te houden. Of het striae enigszins voorkomt kan ik nog niet beoordelen.”
 • “De olie trekt snel in, waardoor bijvoorbeeld je kleren niet onder komen te zitten. Je huid voelt na het insmeren fijn en zacht aan. Verder heeft deze olie een lichte geur wat prettig is.”
 • “Je merkt al heel snel dat het wat doet met je huid, het voelt soepeler aan en ziet er goed gehydrateerd eruit!”
 • “Ik zou de olie aanbevelen omdat mijn littekens minder worden en de olie goed is voor je huid.”
 • “De olie smeert makkelijk en voelt niet vet aan. De geur is prettig en niet te veel aanwezig. Ik smeer het ook op plekken waar geen littekens zitten vanwege de hydraterende werking.”

Biodermal P-CL-E olie zelf proberen?

Ben je benieuwd naar de werking van de Biodermal P-CL-E olie en wil je het product zelf uitproberen? Je koopt deze olie bij de meeste drogisten en online via bol.com.

P-CL-E OLIE UITPROBEREN

Over Biodermal P-CL-E olie

De P-CL-E olie van Biodermal is een huidproduct dat je dagelijks kan gebruiken. De olie helpt om de zichtbaarheid van striae en littekens te verminderen en houdt de huid soepel.

Daarbij trekt de olie snel in de huid en heeft het door de unieke combinatie van natuurlijke oliën en vitaminen de volgende werking:

 • Herstelt – Vitamine E, C en B5 ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.
 • Verbetert – Camelina-olie helpt bij het versterken van de huidbarrière.
 • Beschermt – Shea-olie en Canola olie helpen de huid zichzelf te beschermen tegen externe invloeden.