In samenwerking met
Jong gezin is met twee kinderen op pad met de kinderwagen accessoire

Als je een kinderwagen wil kopen, kom je erachter dat er ook een hoop bijpassende accessoires zijn. Ze maken je wandelingen en uitstapjes straks net iets comfortabeler. Van een bekerhouder tot een regenhoes, in dit overzicht staan de meest handige accessoires voor je kinderwagen op een rij.

Accessoires voor je kinderwagen

Je hebt inmiddels een kinderwagen, of je bent nog op zoek. Om deze aankoop compleet te maken, kan je ervoor kiezen om bijpassende accessoires voor je kinderwagen aan te schaffen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties, bedenk daarom goed welke jij nodig hebt en welke niet.

Een regenhoes voor de kinderwagen, accessoires voor de kinderwagen

Regenhoes

In ons kikkerlandje regent het regelmatig. Om je baby en kinderwagen goed te beschermen tegen nattigheid, is een regenhoes voor de kinderwagen een must. Deze accessoire is gemakkelijk te bevestigen en als je hem niet gebruikt, vouw je hem op tot een klein pakketje.

voetenzak easywalker, een handige accessoire voor je kinderwagen

Voetenzak

Een voetenzak houdt je kindje lekker warm als het buiten koud is. Ideaal dus voor de koudere dagen! De voetenzak van Easywalker is ook geschikt voor de zomer: je kan de bovenzijde namelijk afritsen zodat het niet te warm wordt binnenin. Daarnaast heeft de voetenzak openingen voor gordels. Zo ligt je kindje dus altijd veilig in de voetenzak.

Kinderwagen accessoire Matrashoes Easywalker

Matrashoes

Het matras van de kinderwagen zit vaak inbegrepen in de prijs, maar een passende matrashoes niet. Dit is handig om aan te schaffen, zodat je het matras goed kan beschermen tegen ‘ongelukjes’ en viezigheid van buiten.

Musthaves voor je Easywalker Harvey²

In samenwerking met Easywalker

Er zijn talloze accessoires voor je kinderwagen. Maar welke heb je echt nodig, en wat past bij jouw levensstijl? Bekijk de meest handige accessoires op een rijtje.

Klik hier >
Accessoires kinderwagen, bekerhouder

Bekerhouder

Neem je regelmatig een flesje voor je kind mee of een lekkere coffee-to-go voor jezelf? Dan is het handig als je die ergens kan plaatsen. Je handen heb je immers nodig om de wagen te duwen. Een bekerhouder biedt uitkomst tijdens het wandelen. Meestal kost een bekerhouder niet veel, maar heb je er wel profijt van.

Luiertas Harvey Easywalker accessoires kinderwagen

Luiertas

In een luiertas neem je alle spullen mee die je onderweg nodig hebt voor je kindje. Hier gaat een hoop in, dus kies voor een ruime luiertas die gemakkelijk in te delen is. De luiertas vanEasywalker kan je bevestigen aan de haakjes op de duwbeugel van de Easywalker kinderwagen. De tas kan echter ook gebruikt worden in combinatie met wagens van andere merken. Het verschoningsmatje en een fleswarmer zijn standaard inbegrepen.

Accessoires voor de kinderwagen, een meerijdplankje

Meerijdplankje

Heb je een groter kindje dat lange wandelingen nog moeilijk kan bijbenen? Dan is een meerijdplankje een handige accessoire. Hierop kunnen oudere kinderen staand meerijden met jou en je baby, wanneer de benen moe zijn.

Accessoires kinderwagen, adapters voor de autostoel

Autostoel adapters

Met speciale autostoel adapters kan je gemakkelijk het autostoeltje op het onderstel van je kinderwagen klikken. Handig als je baby net ligt te slapen en je hem niet wakker wilt maken. Met de autostoel adapters van Easywalker kan je vrijwel alle autostoelen op het frame van de Easywalker kinderwagen bevestigen.

Accessoires kinderwagen, muggennet

Muggennet

De naam zegt het al, hiermee houd je alle ongewenste insecten uit de buurt van je kindje. Met een muggennet kan jij rustig ontspannen terwijl je baby veilig kan genieten van een wandeling of een dutje in de kinderwagen.

Tot slot

Dit zijn allemaal handige accessoires voor de kinderwagen van Easywalker, maar er zijn nog meer mooie gadgets te koop. Bekijk welke accessoires passen bij jouw leefstijl of vraag andere moeders naar hun ervaringen. Zo kan jij straks zorgeloos genieten van elke wandeling en ben je voorbereid op elke situatie!