Als je zwanger bent, kan je gratis babydozen aanvragen met handige spullen voor jou en je baby! Dit zijn de leukste babydozen en andere gratis babyproducten op een rij.

De Zwanger en Babybox zijn gratis babydozen

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Vraag beide boxen snel en makkelijk aan. In deze boxen vind je tijdschriften, kortingsbonnen en producten van o.a. Pampers, Difrax, Elmex en twee cadeautjes van Blokker.

Gratis aanvragen
De blije doos is een gratis babydoos

De blije doos

Je kan de blije doos online aanvragen als je zwanger bent. Je vindt in deze doos onder meer producten van Nijntje, Prénatal, Sudocrem, Philips Avent én een heel pak Pampers.

Gratis aanvragen
Kaartje2go gratis proefdruk geboortekaartje

Een gratis proefdruk bij Kaartje2go

Persoonlijke geboortekaartjes:

 • Gratis meerdere proefdrukken
 • Gratis enveloppen
 • Gratis verzending pakketje
 • Meermaals als beste getest (o.a. Kassa)
Gratis proefdruk
baby draagt zeeman rompertje

Gratis rompertje van Zeeman

Rompertjes: je kan er niet genoeg hebben. Zeker als ze lekker zacht zijn en gemaakt van 100% biologisch katoen! Daarom kan je als (aanstaande) papa of mama een gratis rompertje aanvragen bij Zeeman. Ideaal!

Gratis aanvragen
Banner voor korting bij Naif

Naïf Baby Starterset met exclusieve korting én gratis e-book

Ben jij ook zo’n fan van de natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf? Koop nu de Baby Starterset met exclusieve korting (€55 i.p.v. €83,70) door de code 24babyxnaif te gebruiken. Hiermee haal je gelijk alle producten voor de eerste maanden in huis. Ideaal!

Shop nu
Vader draagt kind dat Nutripops eet

Probeer NutriPops nu voor €0,50

NaturNes Bio NutriPops zijn biologische gepofte granen met groente of fruit. Speciaal ontwikkeld voor kleine handjes om te pakken, proeven en ontdekken. Lekker en ideaal voor tussendoor!

Probeer nu
Promotie Little Steps 2 opvolgmelk

Probeer nu LITTLE STEPS® 2 voor maar €4,-

Het Testpanel: ‘Bij 81% verliep de overstap naar de nieuwe LITTLE STEPS® opvolgmelk probleemloos’. LITTLE STEPS® 2 opvolgmelk met goede voedingsstoffen, verpakt in een 100% recyclebaar blik en zonder palmolie. Probeer nu voor maar €4,-!

Probeer nu
Kinderen lezen boeken van Kinderboekerij

Gratis boekenpakket van de Kinderboekerij

Bij Kinderboekerij kan je nu een gratis kennismakingspakket met vier boeken aanvragen. Deze boekjes zijn speciaal voor de leeftijdsgroep van jouw kleine boekenwurm afgestemd. Je betaalt alleen de verzendkosten, het pakket is verder gratis.

Bestel nu
gratis e-book van Bellyfashion over de zwangerschap

Gratis e-book over zwangerschapskleding

9 maanden lang fashionable zwanger zijn? Bellyfashion geeft je in dit gratis e-book meer dan 25 tips over het uitkiezen van de leukste zwangerschapskleding!

E-book downloaden

Wat is de inhoud van de gratis babydozen?

In ieder pakket zitten andere producten. De exacte inhoud verandert ook om de zoveel tijd. Als vanzelfsprekend zijn de producten in een zwangerschapsdoos meer gericht op je zwangerschap en in een babydoos meer op je baby.

Producten waar je aan kan denken zijn tijdschriften, buikbalsem, luiers, billendoekjes, billencrème, babyvoeding, sokjes, rompertjes en een knuffel. In de meeste babydozen zitten ook cadeau- of kortingsbonnen voor bepaalde producten of winkels.

De blije doos

De blije doos is een van de populairste gratis babydozen. Je vindt in deze doos onder meer producten van Nijntje, Prénatal, Sudocrem, Philips Avent én een heel pak Pampers.

De blije doos aanvragen

Je kan de blije doos online aanvragen. Dit doe je in een aantal korte stappen waarbij je jouw gegevens invult. Denk bijvoorbeeld aan je naam, (e-mail)adres en uitgerekende datum. Vervolgens ontvang je een digitale ophaalkaart in je inbox.

De blije doos ophalen

Na het online aanvragen van de blije doos kan je deze ophalen bij de Prénatal. Neem je digitale ophaalkaart mee naar de winkel en je krijgt een doos mee naar huis.

De Zwangerbox en Babybox

De Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox bevatten veel leuke producten en tijdschriften. In deze dozen vind je naast handige producten van bekende merken zoals Pampers, Difrax en C&A, ook een aantal cadeautjes van Blokker en leuke tijdschriften.

De Zwangerbox en Babybox aanvragen

Je kan de Zwangerbox eenvoudig online aanvragen. Hierna ontvang je per mail een digitale ophaalkaart. Als je je hebt ingeschreven voor de Zwangerbox, ontvang je binnen vier weken na je bevalling automatisch een ophaalkaart voor de Babybox.

De Zwangerbox en Babybox ophalen

De boxen haal je op bij jouw dichtsbijzijnde Blokker. Dit doe je door je digitale ophaalkaart mee te nemen. Je kan de Zwangerbox tot je uitgerekende datum ophalen. De Babybox kan je ophalen tot je baby 6 maanden oud is.

Hoe kan het dat deze babydozen gratis zijn?

Een doos vol met leuke en handige spullen voor tijdens je zwangerschap en voor je baby. En dat allemaal gratis! Het klinkt te mooi om waar te zijn. Waarom kan je deze babydozen gratis aanvragen?

Als je in verwachting bent of net een baby hebt gekregen, ben jij een potentiële nieuwe klant voor een hoop merken met zwangerschaps- en babyproducten. Deze merken leveren hun producten dan ook vaak gratis aan, zodat jij in contact komt met deze producten. Ze hopen dat je tevreden bent over hun product en het daarna blijft kopen.

Voor de aanbieders van een gratis babydoos is het voordeel dat je het cadeaupakket bij hen in de winkel komt halen. Hoewel je niet verplicht bent om andere producten te kopen, ben je nu wel in hun winkel en de meeste mensen lopen daar dan toch een rondje. Tot slot heb jij bij het aanvragen van je gratis babydoos ook je contactgegevens gegeven, daarmee kunnen ze je gericht reclame sturen.

Overige gratis babyproducten

Er worden, naast babydozen, ook veel andere gratis babyspullen en
-producten aangeboden. Denk aan gratis rompertjes en de kans om gratis geboortekaartjes te winnen.

Deze gratis acties hebben hetzelfde doel en voordeel als de babydozen: de aanbieder wil jou kennis laten maken met zijn producten en hoopt dat jij klant blijft. Daarom ontvang je de babyspullen gratis.

Veelgestelde vragen

De inhoud van de blije doos wisselt vaak. Dit zijn de dingen die erin kunnen zitten:

 • Philips Avent flesje
 • Proefverpakking Pampers
 • Tijdschrift WIJ
 • Speentje
 • Meer

De inhoud van de OvN zwanger- en babybox wisselt vaak. Dit zijn de dingen die erin kunnen zitten:

 • Speentje
 • Proefverpakking Pampers
 • Tijdschrift Ouders van Nu
 • Billenzalf
 • Meer

Als je in verwachting bent of net een baby hebt gekregen, ben jij een potentiële nieuwe klant voor een hoop merken met zwangerschaps- en babyproducten. Deze merken leveren hun producten dan ook vaak gratis aan, zodat jij in contact komt met deze producten.
Meer over het verdienmodel.