Je baby maakt in zijn eerste levensjaren grote stappen. Naast zijn voeding heeft hij vanaf dag 8 na de geboorte tot 4 jaar extra vitamine D nodig om zijn groei te ondersteunen. Davitamon heeft de eerste suikervrije vitamine D op waterbasis geïntroduceerd en jij mag deze gratis uitproberen! Wij zijn namelijk op zoek naar 100 ouders met een kindje tot 2 jaar die hun mening willen geven over dit product. Doe je mee?

Hoe doe je mee?

Heb je een kindje tussen 0 en 2 jaar oud? Schrijf je dan voor 5 november 2018 in via dit aanmeldformulier en maak kans om mee te doen!

Als je bent geselecteerd, ontvang je binnen 2 weken het product en een vragenlijst (per e-mail). Probeer het product uit en vul de vragenlijst (volgt t.z.t.) uiterlijk op 26 november 2018 in. De resultaten worden later in een artikel op 24Baby.nl met iedereen gedeeld.

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden.

Davitamon Vitamine D Aquosum Suikervrij met korting

Vitamine D Aquosum Suikervrij met korting!

Nieuw van Davitamon: de eerste suikervrije vitamine D op waterbasis. Vitamine D is goed voor de groei en ontwikkeling van de botten én voor een sterk gebit. Je ontvangt als 24Baby-lezer nu t/m 5 november €6,99 korting exclusief via bol.com.

Koop met korting >

Waar is vitamine D goed voor?

Vitamine D wordt met name aangemaakt in de huid onder invloed van zonlicht. Daarnaast zit het in vette vis, vlees en eieren. Deze vitamine ondersteunt groei en ontwikkeling van de botten. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is het belangrijk voor de opbouw van sterke tanden, een goede spierfunctie en je weerstand.

Baby’s en kinderen tot 4 jaar krijgen het advies om 10 microgram extra vitamine D te slikken. Zij kunnen het namelijk nog niet voldoende uit hun voeding en uit zonlicht halen.