Hoera, iemand die je kent is bevallen! Je staat waarschijnlijk te springen om de baby te bewonderen en een kraamcadeau te brengen. Wil je iets origineels geven dat ook nog duurzaam en milieuvriendelijk is? Dan kan het soms best een uitdaging zijn om het perfecte kraamcadeautje te vinden. Bekijk dit artikel voor meer inspiratie.

1. Wee Gallery Jungle kijkkaarten

Met deze Wee Gallery Jungle kijkkaarten heeft de baby eindeloos veel kijkplezier! De contrasterende kleuren stimuleren het zichtvermogen en als het kindje groter is kan het ook de dieren benoemen die op de kaarten staan. De kaarten hebben afgeronde hoeken zodat de baby zich niet kan bezeren en het is gemaakt van gerecycled karton. Een origineel kraamcadeau waarmee ieder kind zich nog lang kan vermaken!

Wee Gallery kijkkaarten

2. Babyverzorgingsproducten van Minois

Het Franse merk Minois biedt verschillende organische producten voor de baby, zoals crèmes, badschuim of een lekkere balsem. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Met Minois krijgt de baby een lekker zacht huidje en het ruikt ook nog eens heerlijk!

Minois babyverzorging

3. Houten speelgoed van Plan Toys

Als je echt een duurzaam en eco-vriendelijk kraamcadeau zoekt, dan is een product van Plan Toys een goede optie. Al het speelgoed wordt gemaakt van bomen die als het ware ‘afgeschreven’ zijn voor de productie van latex. Met het houten speelgoed kan het kindje al vanaf jonge leeftijd heerlijk spelen, een kraamcadeau waar je jarenlang plezier van hebt!

Plan Toys kraamcadeau

4. BiBs fopspeen

Spenen, je kan er als nieuwe ouders veel baat bij hebben. De fopspenen van BiBs zijn geproduceerd uit 100% natuurlijk rubber en zijn zo gemaakt dat het de vorm van de borst goed nabootst. De zuigreflex van de baby wordt op deze manier ondersteund. Deze hippe fopspenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, koop er een matchend pakje bij en voilà!

BiBs fopspeen

5. Petit Monkey bad- en bijtspeeltjes

Spetter pieter pater.. Met de bad- en bijtspeeltjes van Petit Monkey wordt het een uitdaging om het kindje uit bad te krijgen. De speeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en wordt verpakt in een mooi cadeaudoosje. Als de baby met het speeltje schudt, hoor je zachtjes een belletje rinkelen.

Petit Monkey bad- en bijtspeeltje

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app