Download hem hier
24Baby Zwangerschaps app

Op veler verzoek is het eindelijk zover: 24Baby lanceert een Zwangerschaps-App! Volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub, praat mee op het forum en vind de ideale babynaam. Kortom: dé community voor alles rondom zwangerschap en baby’s.

Vader, peuter en zwangere vrouw downloaden de 24Baby zwangerschaps app

Download de 24Baby Zwangerschaps-App nu!

Nieuw! Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app

Zwangerschaps-App met community

In de Zwangerschaps-App van 24Baby vind je informatie over je zwangerschap, je baby en het ouderschap. Daarnaast kan je in contact komen met andere (aanstaande) ouders. Dit kan de app je bieden:

 • Volg de ontwikkelingen van zwangerschap en baby van week tot week.
 • Word lid van je geboorteclub en kom in contact met vrouwen die in dezelfde maand als jij zijn uitgerekend. (Nog) niet zwanger? Sluit je aan bij één van de andere community-groepen, zoals Zwanger worden, de Papa-club of de Vlindertuin.
 • Praat mee op het zwangerschapsforum.
 • Vind dé perfecte naam met de babynamen-zoekfunctie.

1. Volg de zwangerschapskalender en babykalender

zwangerschapskalender op zwangerschaps app

Download de Zwangerschaps-App en vul je uitgerekende datum in. Iedere week vind je in de App een update hoe je baby groeit, hoe je lichaam verandert, wat je moet regelen en waar je allemaal aan kan denken in die week van je zwangerschap.

Na je bevalling vind je wekelijks/maandelijks de ontwikkelingen van je baby, hoe hij zich ontwikkelt tot avontuurlijke peuter en hoe hij daarna verandert in een eigenwijze kleuter.

2. Word lid van je geboorteclub

geboorteclubs op zwangerschaps app

In de geboorteclubs kom je in contact met andere (aanstaande) moeders die hun kindje in dezelfde maand als jij verwachten of hebben gekregen. Word lid van jouw geboorteclub en volg relevante topics, stel elkaar vragen, geef tips en adviezen, deel ervaringen, plaats leuke foto’s of vertel hoe je je voelt.

3. Community-groepen

Forum op zwangerschaps app

Naast geboorteclubs, zijn er aparte community-groepen. Wil je zwanger worden, ben je alleenstaand of heb je een kindje verloren? Kom hier in contact met lotgenoten. De volgende groepen vind je in de Zwangerschaps-App:

 • Kinderwens. Voor iedereen die zwanger wil worden, hiermee bezig is of een vruchtbaarheidstraject volgt.
 • LGBT+. Kom in contact met andere LGBT-stellen, deel je verhaal, vraag advies en steun elkaar in dit spannende proces.
 • Papa-club. In deze groep zijn uitsluitend (aanstaande) vaders toegestaan. Ontdek praktische tips, vraag mede-vaders naar ervaringen of lees mee met topics van anderen.
 • Babynamen. Bespreek hier alles wat met babynamen te maken heeft.
 • Alleenstaande ouders. Kom in contact met andere alleenstaande ouders en volg relevante topics, stel vragen, geef tips en adviezen, deel ervaringen of plaats leuke foto’s.
 • De vlindertuin. Een plek voor iedereen die een kindje heeft verloren. Hier kan je vlinderkindjes herdenken, je verhaal delen, lotgenoten vinden, samen rouwen en elkaar ondersteunen met het verlies.
 • Miskraam. Helaas maken veel vrouwen een miskraam mee. Vind lotgenoten, deel je verhaal en ondersteun elkaar bij het verlies en verdriet.

4. Praat mee op het zwangerschapsforum

community zwangerschapsapp

Buiten de geboorteclubs en community-groepen, vind je een forum waar je alles kan bespreken. Van zwanger worden en de babyuitzet, tot ontzwangeren en het laatste shownieuws.

5. Vind dé ideale babynaam

babynamen functie zwangerschaps app

Ben je nog op zoek naar dé perfecte naam voor je kindje? Maak dan gebruik van de babynamen-zoekfunctie. Vind de populairste jongens- en meisjesnamen van Nederland, ontdek de herkomst en betekenis van namen of laat je verrassen met een naam via de verras-me-functie.

Vader, peuter en zwangere vrouw downloaden de 24Baby zwangerschaps app

Download de 24Baby Zwangerschaps-App nu!

Nieuw! Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app >>

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app