Welke kinderwagen moet je kopen?

Er zijn zoveel verschillende kinderwagens, dat een keuze maken erg lastig is. Daarom hebben we een voorselectie voor je gemaakt met de meest verkochte modellen van de bekendste merken.

Mutsy Evo

1
Kinderwagen Mutsy Evo

Goed, betaalbaar en ook nog eens stijlvol! De Mutsy Evo heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren!

Bekijk Mutsy Evo

Joolz Geo 2

2
Kinderwagen Joolz Geo 2

Deze all-terrain kinderwagen heeft vering in alle wielen, waardoor hij soepel overal te gebruiken is. Je klapt hem zonder moeite in en de extra grote boodschappenmand biedt voldoende ruimte om van alles mee te kunnen nemen.

Bekijk Joolz Geo 2

Maxi-Cosi Adorra

3
Kinderwagen Maxi Cosi Adorra

Maxi-Cosi is natuurlijk bekend van de autostoeltjes, maar ze maken ook hele mooie en goede kinderwagens. Zoals de nieuwe Maxi-Cosi Adorra. Goede kwaliteit gegarandeerd!

Bekijk Maxi-Cosi Adorra

Nuna Savi

4
Kinderwagen Nuna Ivvi Savi

De Nuna Savi is een luxe kinderwagen die van alle gemakken voorzien is en je kindje extra comfort biedt. Gebruik in de zomer de luchtdoorlatende bekleding en in de winter de zachte, warme bekleding zodat de temperatuur voor je kindje altijd lekker is.

Bekijk Nuna Ivvi Savi

Bebetto Pascal

5
Kinderwagen Bebetto Pascal

De Bebetto Pascal is een mooie, robuuste kinderwagen zonder fratsen. Hij kan tegen een stootje en ligt heerlijk comfortabel voor je kindje door de luchtbanden en ingebouwde vering.

Bekijk Bebetto Pascal

Bugaboo Donkey 2

6
Kinderwagen Bugaboo Donkey 2

Het ruim opgezette frame van de Bugaboo Donkey 2 biedt enorm veel combinatiemogelijkheden. Je maakt er in een handomdraai een duo kinderwagen van, maar je kan er bijvoorbeeld ook een mandje in hangen voor extra opbergruimte.

Bekijk Bugaboo Donkey 2

Born Lucky Rapido

7
Kinderwagen Born Lucky Rapido

Een kinderwagen die doet wat hij moet doen. Omdat de banden van rubber zijn, loop je nooit risico op een lekke band. Door het meegeleverde boodschappennet ideaal voor een uitstapje naar de winkel met je kleintje.

Bekijk Born Lucky Rapido

Stokke Xplory

8
Kinderwagen Stokke Xplory

Stokke bewijst in het oog springende, kwalitatief hoogstaande producten te kunnen maken. Hun kinderwagen Xplory doet met het strakke ontwerp de specifieke design-language eer aan. Alles is volledig verstelbaar.

Bekijk Stokke Xplory

Quinny Moodd

9
Kinderwagen Quinny Moodd

De Quinny Mood is een kinderwagen met een modern design, die erg handig in gebruik is. Met een simpele druk op de knop klap je hem uit. Door de met lucht gevulde banden rijd je zo met deze wagen weg.

Bekijk Quinny Moodd

Cybex Priam

10
Kinderwagen Cybex Priam

Luxe, praktisch en mooi. De Cybex Priam is lichtgewicht, met één hand in te klappen en helemaal naar jouw wensen aan te passen. Met deze wagen wil je gezien worden!

Bekijk Cybex Priam