Welke kinderwagen moet je kopen?

Er zijn zoveel verschillende kinderwagens, dat een keuze maken erg lastig is. Daarom hebben we een voorselectie voor je gemaakt met de meest verkochte modellen van de bekendste merken, allemaal te koop bij Van Asten Babysuperstore.

Easywalker Harvey²

1

De Easywalker Harvey² staat bekend om zijn hoge rijcomfort en gebruiksgemak. Deze kinderwagen is zeer compact en licht, handig als je er veel op uit gaat! De Harvey² kan omgebouwd worden naar een duo wagen, voor als je een tweede kindje krijgt.

Bekijk de Easywalker Harvey²

Mutsy Nio

2
Mutsy Nio kinderwagen

De Mutsy Nio is de nieuwste kinderwagen van het populaire merk Mutsy. De wielen zijn voorzien van extra vering waardoor je overal moeiteloos kan wandelen. De kinderwagen wordt geleverd in veel verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

Bekijk Mutsy Nio

Joolz Day 3

3
Joolz Day 3 kinderwagen

Deze hippe kinderwagen stuurt soepel en heeft vering in alle wielen, waardoor hij overal te gebruiken is. Door de extra grote boodschappenmand kan je veel meenemen, ideaal als jullie op pad gaan.

Bekijk de Joolz Day 3

Nuna Demi Grow

4
Nuna Demi Grow kinderwagen

De Nuna Demi Grow Kinderwagen is veelzijdig en groeit met je kindje mee. De kinderwagen is geschikt voor kinderen van maximaal 20 kilo. De kinderwagen kan worden uitgebreid met een baby autostoel, reiswieg of zelfs een tweede zitje.

Bekijk de Nuna Demi Grow

Easywalker Charley

5
Charley kinderwagen

Deze lichte en compacte kinderwagen van Easywalker is ideaal om te gebruiken in de stad. Hij weegt slechts 8 kg en is daarom makkelijk overal mee naar toe te nemen! Met speciale adapters kan je de hoogte ook nog aanpassen naar jouw smaak.

Bekijk de Easywalker Charley

Maxi-Cosi Adorra

6

Maxi-Cosi is natuurlijk bekend van de autostoeltjes, maar ze maken ook hele mooie en goede kinderwagens. Zoals de nieuwe Maxi-Cosi Adorra. Goede kwaliteit gegarandeerd!

Bekijk Maxi-Cosi Adorra

Cybex Priam

7
Cybex Priam kinderwagen

Met de Cybex Priam kinderwagen is geen gebied onbereikbaar! Je kan zelf geschikte wielen kiezen die passen bij jouw levensstijl. Daarnaast is de Cybex Priam met één hand in te klappen tot een op zichzelf staand pakket.

Bekijk de Cybex Priam

Stokke Xplory

8

Stokke bewijst in het oog springende, kwalitatief hoogstaande producten te kunnen maken. Hun kinderwagen Xplory doet met het strakke ontwerp de specifieke design-language eer aan. Alles is volledig verstelbaar.

Bekijk Stokke Xplory

Mima Xari

9
Mima Xari

Deze designwagen is gemaakt van leerachtig kunststof en de ovale vorm van het zitje maakt het tot een unieke kinderwagen. Handig aan de Mima Xari is dat het zitje tevens de reiswieg is. Dit pas je aan door het zitje er simpelweg af te ritsen.

Bekijk de Mima Xari

Bugaboo Fox

10
Bugaboo Fox

Door de goede vering en grote banden rij je met de Bugaboo Fox op elk ondergrond soepel en stabiel. Daarnaast is deze kinderwagen volledig naar wens samen te stellen. Zo kan je de kleur van het frame, reiswieg, wandelwageninzet, wieldoppen, zonnekap én handvatten bepalen.

Bekijk Bugaboo Fox