Welke kinderwagen moet je kopen?

Er zijn zoveel verschillende kinderwagens, dat een keuze maken erg lastig is. Daarom hebben we een voorselectie voor je gemaakt met de meest verkochte modellen van de bekendste merken.

Joolz Day

1
Joolz Day frame, zitting en wieg

De Joolz Day is al jarenlang één van de populairste kinderwagens. Koop nu voor €599 de Joolz Day, met gratis Joolz voetenzak t.w.v. €109!

Bekijk Joolz Day

Bugaboo Cameleon3

2
Bugaboo Cameleon 3

Van baby tot kleuter, naar de stad, het strand of bos, met de Bugaboo Cameleon3 kun je van de gebaande paden af. Het is niet voor niks al jaren de perfecte kinderwagen voor veel ouders.

Bekijk Bugaboo Cameleon3

Mutsy Evo

3
Mutsy Evo kinderwagen

De Mutsy Evo is door de Consumentenbond uitgeroepen als beste koop. Voor €699 koop je de gehele kinderwagen inclusief reiswieg.

Bekijk Mutsy Evo

Maxi-Cosi Mura Plus 4

4
Maxi-Cosi Mura Plus 4 Combi

Deze robuuste kinderwagen is ontwikkeld met oog voor het welzijn van je kind en combineert fraaie looks met alle kenmerken voor urenlang wandelplezier.

Bekijk Maxi-Cosi Mura

EasyWalker Mosey

5
EasyWalker Mosey

De Easywalker Mosey. Een zeer comfortabele kinderwagen met talloze handige eigenschappen, is compact opvouwbaar en verkrijgbaar in zes trendy kleuren. Met een prijskaartje van €598 inclusief reiswieg is dit een middenklasser qua prijs.

Bekijk EasyWalker Mosey

Chicco Urban

6
Chicco Urban kinderwagen zwart

De Chicco Urban is een kwalitatief goede kinderwagen voor een zeer scherpe prijs. Met een tijdelijk prijskaartje van €260 is het met recht een koopje. Het zitje is omkeerbaar en kan worden omgevormd tot reiswieg. De aanbieding is inclusief regenhoes + gratis verzorgingstas t.w.v. €39,95, maar exclusief bekleding.

Bekijk Chicco Urban

Quinny Moodd

7
Quinny Moodd kinderwagen

Met de Quinny Moodd maak je pas echt een statement. Stijl en functionaliteit komen samen in een kinderwagen die zich helemaal thuis voelt in de stad. Let op: bij deze actie zit nog geen reiswieg.

Bekijk Quinny Moodd

Nuna IVVI

8
Nuna IVVI kinderwagen en reiswieg

De Nuna IVVI is de kinderwagen die als beste uit de test kwam bij de Consumentenbond. Een multifunctionele kinderwagen die gebruikt kan worden vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Nu voor €779,- met gratis Prènatal verzorgingstas t.w.v. €39,99.

Bekijk Nuna IVVI