Gratis babydozen en -producten

Als je zwanger bent, kan je gratis babydozen aanvragen met handige spullen voor jou en je baby! Wij hebben de leukste babydozen en andere gratis babyproducten op een rij gezet.

Zwanger- en Babybox

1
De gratis babydozen: Zwanger- en Babybox

Beide boxen kan je snel en makkelijk online aanvragen. Je krijgt o.a. tijdschriften, kortingsbonnen en meerdere producten voor jou en je pasgeboren baby.

Gratis aanvragen

De blije doos

2
De blije doos, de bekendste gratis babydoos

Je kan de blije doos online aanvragen als je zwanger bent. Je vindt in deze doos onder meer producten van Pampers, Nutricia, Prénatal en Bibi.

Gratis aanvragen

Gratis proefpakket luiers

3
Ghazoo gratis luier proefpakket lopen

Maak gratis kennis met GhaZoo: een nieuw luiermerk met luiers van de hoogste kwaliteit en altijd scherp geprijsd. Met de unieke luierservice heb je altijd de juiste luiers in huis.

Gratis aanvragen

Een gratis proefdruk bij Kaartje2go

4
Gratis proefdruk geboortekaartje bij Kaartje2go

Persoonlijke geboortekaartjes:

  • Gratis meerdere proefdrukken
  • Gratis enveloppen
  • Gratis verzending pakketje
  • Meermaals als beste getest (o.a. Kassa)
Gratis proefdruk aanvragen

Gratis rompertje

5
Gratis rompertje Zeeman

Rompertjes: je kan er niet genoeg hebben. Daarom kan je als (aanstaande) papa of mama een gratis rompertje aanvragen bij Zeeman. Merci!

Gratis aanvragen

De goedkoopste luiers via Poopon

6
Poopon shoppagina

Koop altijd de goedkoopste luiers met Poopon. Deze vergelijker laat je eenvoudig prijzen vergelijken door direct de prijs per luier uit te rekenen van de verschillende merken, verpakkingen en verkopers.

Meer info

Kwebbels boekenpakket

7
Moeder en peuter lezen boekje

Ter kennismaking biedt Kwebbels een uniek kinderboekenpakket gratis aan (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken. Nu tijdelijk met gratis minifotoboek!

Gratis aanvragen

Gratis e-book over zwangerschapskleding

8
Boekje tips en tricks zwangerschapskleding Bellyfashion.nl

Waar moet je op letten bij het passen van een zwangerschapsbroek? Waarom is een zwangerschapsbh zo belangrijk? In dit gratis e-book geeft Bellyfashion.nl je meer dan 25 tips over zwangerschapskleding.

Gratis boekje aanvragen