In samenwerking met Logo Van Asten Babysuperstore

Er zijn zoveel verschillende kinderwagens, dat een keuze maken erg lastig is. Daarom hebben we een voorselectie voor je gemaakt met de meest verkochte modellen van de bekendste merken, allemaal te koop bij Van Asten Babysuperstore.

Easywalker Harvey2 als wandelwagen

Easywalker Harvey²

De Easywalker Harvey² staat bekend om zijn hoge rijcomfort en gebruiksgemak. Deze kinderwagen is zeer compact en licht, handig als je er veel op uit gaat! De Harvey² kan omgebouwd worden naar een duo wagen, voor als je een tweede kindje krijgt.

Bekijk de Easywalker Harvey²
kindje in Mutsy Icon kinderwagen

Mutsy Icon

De Mutsy Icon is het nieuwste model van het populaire merk Mutsy en is compacter dan ooit. Door het handige inklapsysteem heeft de kinderwagen de afmetingen van een buggy. Past in elke auto.

Bekijk de Mutsy Icon
moeder loopt met Joolz Day+ kinderwagen

Joolz Day+

De Day+ is het nieuwste model van het stijlvolle merk Joolz. Deze award-winnende kinderwagen is slim, comfortabel én klaar voor de toekomst. Door de geïntegreerde LED-verlichting ben je in de avonduren goed zichtbaar.

Bekijk de Joolz Day+
Moeder en kindje in Demi Grow Nuna kinderwagen

Nuna Demi Grow

De Nuna Demi Grow is veelzijdig en groeit met je kindje mee. De kinderwagen is geschikt voor kinderen van maximaal 20 kilo. De wagen kan worden uitgebreid met een baby autostoel, reiswieg of zelfs een tweede zitje.

Bekijk de Nuna Demi Grow
Moeder loopt met Easywalker Charley kinderwagen

Easywalker Charley

Deze lichte en compacte kinderwagen van Easywalker is ideaal om te gebruiken in de stad. Hij weegt slechts 8 kg en is daarom makkelijk overal mee naar toe te nemen! Met speciale adapters kan je de hoogte ook nog aanpassen naar jouw smaak.

Bekijk de Easywalker Charley
Gezin loopt met Maxi Cosi Lila kinderwagen

Maxi-Cosi Lila

Maxi-Cosi is natuurlijk bekend van de autostoeltjes, maar ze maken ook hele mooie en goede kinderwagens. Zoals de nieuwe Maxi-Cosi Lila. Goede kwaliteit gegarandeerd.

Bekijk de Maxi-Cosi Lila
Cybex Priam kinderwagen

Cybex Priam

Met de Cybex Priam is geen gebied onbereikbaar! Je kan zelf geschikte wielen kiezen die passen bij jouw levensstijl. Daarnaast is de Cybex Priam met één hand in te klappen tot een op zichzelf staand pakket.

Bekijk de Cybex Priam
Kindje speelt met vader vanuit Stokke Xplory kinderwagen

Stokke Xplory

Stokke bewijst in het oog springende, kwalitatief hoogstaande producten te kunnen maken. Hun kinderwagen Xplory doet met het strakke ontwerp de specifieke design-language eer aan. Alles is volledig verstelbaar.

Bekijk de Stokke Xplory
Moeder loopt met Mima Xari kinderwagen

Mima Xari

Deze designwagen is gemaakt van leerachtig kunststof en de ovale vorm van het zitje maakt het tot een unieke kinderwagen. Handig aan de Mima Xari is dat het zitje tevens de reiswieg is. Dit pas je aan door het zitje er simpelweg af te ritsen.

Bekijk de Mima Xari
Op pad met de Bugaboo Fox 2 kinderwagen

Bugaboo Fox 2

Door de goede vering en grote banden rij je met de Bugaboo Fox op elk ondergrond soepel en stabiel. Daarbij zijn er veel verschillende kleurcombinaties. Dus voor iedere ouder wat wils.

Bekijk de Bugaboo Fox 2

Welke kinderwagen kopen?

De keuze voor een kinderwagen is geen gemakkelijke. Er zijn tientallen merken die ook nog eens verschillende modellen hebben. Het is daarom begrijpelijk als je door al deze opties niet meer weet welke kinderwagen je het best kan kopen. Let vooral op deze zaken als je een kinderwagen koopt.

Hoewel iedere kinderwagen zijn voor- en nadelen heeft, ontlopen de verschillende modellen elkaar in kwaliteit niet veel. Een mooie aanbieding kan daardoor de doorslag geven. Je vindt de beste aanbiedingen vaak online.

Soorten kinderwagens

Een kinderwagen is bedoeld voor baby’s die nog niet zelfstandig kunnen zitten. In de meeste gevallen wordt de kinderwagen gebruikt voor kinderen van 0 tot 9 maanden. Als een baby zelfstandig kan zitten is een buggy of wandelwagen meer geschikt. Naast de normale kinderwagen bestaan ook de combiwagen en duowagen.

Combiwagen

Een combiwagen is een kinderwagen en wandelwagen in één. De eerste maanden kan je deze gebruiken als kinderwagen, waar je baby in kan liggen. Als je baby zelfstandig kan zitten, kan je deze ombouwen tot een wandelwagen.

Een combiwagen is duurder dan alleen een kinderwagen, maar vaak goedkoper dan het apart kopen van een kinderwagen en wandelwagen.

Duowagen

Als je een tweeling krijgt of een baby en peuter hebt, is een duowagen handig. Hier zitten twee zitjes in. Je hebt modellen waarin de kinderen achter elkaar zitten en modellen waar ze naast elkaar kunnen zitten.

Kinderwagen online kopen

Staat jouw ideale wagen er niet tussen op deze pagina? Of ben jij op zoek naar een specifieke aanbieding? Van Asten en Bol.com verkopen veel verschillende kinderwagens en hebben regelmatig interessante aanbiedingen.