Er zijn zoveel verschillende kinderwagens, dat een keuze maken erg lastig is. Daarom hebben we een voorselectie voor je gemaakt met de meest verkochte modellen van de bekendste merken, allemaal online te bestellen.

Easywalker Harvey³ kinderwagen

Grote wielen, soepele vering en prachtige duurzame materialen kenmerken de nieuwe Easywalker Harvey³ kinderwagen. Ideaal voor een prachtige wandeling op elke ondergrond. Stap nu samen de wijde wereld in!

Bekijk de Easywalker Harvey³
De Mutsy Evo Urban Nomad kinderwagen

Mutsy Evo Urban Nomad

De Mutsy Evo Urban Nomad is een betaalbare en stijlvolle kinderwagen. De serie wordt gekenmerkt door zijn ergonomische eigenschappen en flexibiliteit. De kinderwagen is compact, lichtgewicht en makkelijk om op te bergen. Ideaal als je in de stad woont en de kinderwagen vaak gebruikt.

Bekijk de Mutsy Evo
Op pad met Bugaboo Fox 2 kinderwagen

Bugaboo Fox 2

Door de goede vering en grote banden rij je met de Bugaboo Fox 2 op elk ondergrond soepel en stabiel. De Fox 2 beschikt over ergonomische en praktische verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Daarbij zijn er veel verschillende kleurcombinaties, voor iedere ouder wat wils.

Bekijk de Bugaboo Fox 2
moeder wandelt met Joolz Day+ kinderwagen

Joolz Day+

De Joolz Day+ is geschikt vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. Deze kinderwagen bevat veel slimmigheidjes, zoals ingebouwde led-verlichting, een haakje voor je tas, een grote boodschappenmand en zonnekap. Je kan de wagen staand opbergen en hij komt met levenslange Joolz-garantie.

Bekijk de Joolz Day+
Moeder en kind wandelen met de Easywalker kinderwagen

Easywalker Harvey²

De Easywalker Harvey² staat bekend om zijn hoge rijcomfort en gebruiksgemak. Deze kinderwagen is zeer compact en licht, handig als je er veel op uit gaat! De Harvey² kan omgebouwd worden naar een duo wagen, voor als je een tweede kindje krijgt.

Bekijk de Easywalker Harvey²
Moeder duwt Nuna Demi Grow kinderwagen

Nuna Demi Grow

De Nuna Demi Grow is veelzijdig en groeit met je kindje mee. De kinderwagen is geschikt voor kinderen van maximaal 20 kilo. De wagen kan worden uitgebreid met een baby autostoel, reiswieg of zelfs een tweede zitje.

Bekijk de Nuna Demi Grow
Gezin wandelt met Maxi-Cosi Lila wandelwagen

Maxi-Cosi Lila

Maxi-Cosi is natuurlijk bekend van de autostoeltjes, maar ze maken ook goede kinderwagens. Zoals de nieuwe Maxi-Cosi Lila. De kinderwagen is licht en compact, wat ideaal is als je de kinderwagen vaak de trap op en af moet tillen of wanneer je regelmatig met de auto op pad gaat.

Bekijk de Maxi-Cosi Lila
Man en vrouw staan stil met Stokke kinderwagen

Stokke Xplory

Stokke bewijst in het oog springende, kwalitatief hoogstaande producten te kunnen maken. Hun kinderwagen Xplory heeft een strak ontwerp en alles is volledig verstelbaar. Hiermee kan je je kindje altijd goed zien en is hij lekker dichtbij.

Bekijk de Stokke Xplory
Gezin op pad met Easywalker Charley kinderwagen

Easywalker Charley

Deze lichte en compacte kinderwagen van Easywalker is ideaal om te gebruiken in de stad. Hij weegt slechts acht kilo en is daarom makkelijk overal mee naar toe te nemen. Met speciale adapters kan je de hoogte ook aanpassen.

Bekijk de Easywalker Charley
Mima Xari wandelwagen

Mima Xari

Deze designwagen is gemaakt van leerachtig kunststof en de ovale vorm van het zitje maakt het tot een unieke kinderwagen. Handig aan de Mima Xari is dat het zitje ook de reiswieg is. Dit pas je aan door het zitje er simpelweg af te ritsen.

Bekijk de Mima Xari

Welke kinderwagen kopen?

De keuze voor een kinderwagen is geen gemakkelijke. Er zijn tientallen merken die ook nog eens verschillende modellen hebben. Het is daarom begrijpelijk als je door al deze opties niet meer weet welke kinderwagen je het best kan kopen. Let vooral op deze zaken als je een kinderwagen koopt.

Hoewel iedere kinderwagen zijn voor- en nadelen heeft, ontlopen de verschillende modellen elkaar in kwaliteit niet veel. Een mooie aanbieding kan daardoor de doorslag geven. Je vindt de beste aanbiedingen vaak online.

Soorten kinderwagens

Een kinderwagen is bedoeld voor baby’s die nog niet zelfstandig kunnen zitten. In de meeste gevallen wordt de kinderwagen gebruikt voor kinderen van 0 tot 9 maanden. Als een baby zelfstandig kan zitten is een buggy of wandelwagen meer geschikt. Naast de normale kinderwagen bestaan ook de combiwagen en duowagen.

Combiwagen

Een combiwagen is een kinderwagen en wandelwagen in één. De eerste maanden kan je deze gebruiken als kinderwagen, waar je baby in kan liggen. Als je baby zelfstandig kan zitten, kan je deze ombouwen tot een wandelwagen.

Een combiwagen is duurder dan alleen een kinderwagen, maar vaak goedkoper dan het apart kopen van een kinderwagen en wandelwagen.

Duowagen

Als je een tweeling krijgt of een baby en peuter hebt, is een duowagen handig. Hier zitten twee zitjes in. Je hebt modellen waarin de kinderen achter elkaar zitten en modellen waar ze naast elkaar kunnen zitten.

Kinderwagen online kopen

Staat jouw ideale wagen er niet tussen op deze pagina? Of ben jij op zoek naar een specifieke aanbieding? Bol.com verkoopt veel verschillende kinderwagens en hebben regelmatig interessante aanbiedingen.