De veiligste autostoeltjes online bestellen

Autostoeltjes zijn een must om je kindje veilig met de auto te vervoeren. Maar welke moet je kiezen? Wij selecteren voor jou de beste autostoeltjes van bekende merken voor de laagste prijs.

Nuna Rebl

Autostoel Nuna Rebl

Als je op zoek bent naar optimale veiligheid is de Nuna Rebl de perfecte match. Deze autostoel voldoet niet alleen aan de modernste veiligheidseisen; hij overtreft ze! De stoel is opgebouwd uit extra sterk staal en een steunpoot zorgt voor extra stabiliteit.

Bekijk Nuna Rebl

Titanium Baby 0-1-2

Autostoel Titanium Baby 0-1-2

Mooi, stevig en veilig. De Titanium 0-1-2 is voorzien van zijdelingse bescherming voor het hoofd, buik en dijen. Bovendien zijn de rugleuning en hoofdsteun verstelbaar waardoor je kindje er tot een gewicht van 25 kilo in kan.

Bekijk Titanium Baby

Maxi-Cosi Pebble Plus

Autostoel Maxi-Cosi Pebble Plus

Deze luxe autostoel is het nieuwe model van Maxi-Cosi. Het voldoet aan de modernste veiligheidsnormen en is stevig te bevestigen door middel van het ISOFIX-systeem.

Bekijk Maxi-Cosi Pebble Plus

Cybex Aton Q iSize

Autostoel Cybex Aton Q iSize

Deze autostoel voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidsnorm en is dus superveilig. De speciale vorm van de stoel absorbeert de energie die vrijkomt van een botsing. Zo is je kleintje optimaal beschermd!

Bekijk Cybex Aton Q iSize

Nania Revo

Autostoel Nania Revo

De Nania Revo is volledig draaibaar en makkelijk te bevestigen met de driepuntsgordel. Door de 360 graden draaifunctie kan je je kindje ook met de rug in de rijrichting zetten voor extra veiligheid.

Bekijk Nania Revo

Maxi-Cosi AxissFix

Autostoel Maxi-Cosi AxissFix

Geen acrobatische toeren meer om je kindje vast te zetten in de auto. De Maxi-Cosi AxissFix is zowel links- als rechtsom 90 graden draaibaar. Daardoor kan je zonder dat je in de auto hoeft te kruipen je kindje in het stoeltje zetten.

Bekijk Maxi-Cosi AxissFix

Maxi-Cosi Rodifix Air

Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air

De ideale autostoel op de groei door de verstelbare hoofd- en schoudersteun. De Maxi-Cosi Rodifix Air heeft een speciale slaapstand waardoor je kindje ook heerlijk in de stoel kan slapen.

Bekijk Maxi-Cosi Rodifix Air

Maxi-Cosi Citi 2

Autostoel Maxi-Cosi Citi 2

De lichtgewicht Maxi-Cosi Citi 2 is overal makkelijk mee naar toe te nemen. Het stoeltje biedt bescherming tegen zijwaartse impact en de bekleding is heerlijk zacht voor de huid van je kleintje.

Bekijk Maxi-Cosi Citi 2

Isofix autostoeltjes

Autostoel X-Adventure Travel

Isofix is een veiligheidssysteem waarmee je een autostoeltje gemakkelijk en snel veilig kan bevestigen in de auto, zonder gebruik van gordels. Het wordt gezien als de veiligste manier om een autostoeltje mee te vervoeren.

Bekijk Isofix autostoelen

Baninni Pedro

Autostoel Baninni Pedro

Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilogram. Door de afneembare rugleuning is de stoel makkelijk om te vormen tot een booster. Het stoeltje weegt maar 5.5 kilo en is dus makkelijk mee te nemen.

Bekijk Baninni Pedro