De veiligste autostoeltjes online bestellen

Autostoeltjes zijn een must om je kindje veilig met de auto te vervoeren. Maar welke moet je kiezen? Wij selecteren voor jou de beste autostoeltjes van bekende merken voor de laagste prijs. Allemaal te koop bij Van Asten Babysuperstore!

Titanium Baby Thor

1

De Titanium Baby Thor is al vanaf de geboorte te gebruiken. Het stoeltje kan 360 graden worden gedraaid. Niet alleen veiliger doordat je kindje achterwaarts vervoerd kan worden, maar ook heel handig bij het plaatsen van je kindje in de autostoel.

Bekijk Titanium Baby Thor

Nuna Rebl

2
Autostoel Nuna Rebl

Als je op zoek bent naar optimale veiligheid is de Nuna Rebl de perfecte match. Deze autostoel voldoet niet alleen aan de modernste veiligheidseisen; hij overtreft ze! De stoel is opgebouwd uit extra sterk staal en een steunpoot zorgt voor extra stabiliteit.

Bekijk Nuna Rebl

Maxi-Cosi Rodifix Air

3
Autostoel Maxi-Cosi RodiFix Air

De ideale autostoel op de groei door de verstelbare hoofd- en schoudersteun. De Maxi-Cosi Rodifix Air heeft een speciale slaapstand waardoor je kindje ook heerlijk in de stoel kan slapen.

Bekijk Maxi-Cosi Rodifix Air

Maxi-Cosi Rock Nomad

4
Maxi-Cosi Rock Nomad

Deze luxe autostoel is onderdeel van de nieuwe i-Size Mid Price family van Maxi-Cosi. Het voldoet aan de modernste veiligheidsnormen en is stevig te bevestigen door middel van het Isofix-systeem of autogordel.

Bekijk Maxi-Cosi Rock Nomad

Cybex Aton

5
Cybex autostoeltje

Deze autostoel voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidsnorm en is dus superveilig. De speciale vorm van de stoel absorbeert de energie die vrijkomt van een botsing. Zo is je kleintje optimaal beschermd!

Bekijk Cybex Aton

Titanium Baby 0-1-2

6
Autostoelen-titaniumbaby

Mooi, stevig en veilig. De Titanium 0-1-2 is voorzien van zijdelingse bescherming voor het hoofd, buik en dijen. Bovendien zijn de rugleuning en hoofdsteun verstelbaar waardoor je kindje er tot een gewicht van 25 kilo in kan.

Bekijk Titanium Baby

Childwheels Isofix

7
Childwheels autostoel isofix

Met de Childwheels Isofix autostoel koop je een luxe doorgroeistoel waar je kindje van 9 tot 36 kg comfortabel in zit. De autostoel is eenvoudig met Isofix te bevestigen en heeft voor de allerkleinsten een handige zitverkleiner.

Bekijk Childwheels Isofix

GB Idan

8
GB Idan autostoel

Met het unieke systeem van dit autostoeltje kan je je kindje tot 18 maanden veilig in de auto vervoeren. De hoofdsteun is in 11 hoogtes verstelbaar en met de geavanceerde energie-absorberende kunststofkuip worden zelfs de grootste schokken van een aanrijding opgevangen.

Bekijk GB Idan

Maxi-Cosi Pearl

9
Maxi-Cosi Pearl autostoel

Dit autostoeltje staat voor comfort, veiligheid en design en is geschikt voor kindjes van 9 maanden tot ongeveer 4 jaar. De autostoel heeft extra zijdelingse hoofdbescherming (Side Protection System), 5 standen en is makkelijk te bevestigen met Isofix.

Bekijk Maxi-Cosi Pearl

Isofix autostoeltjes

10
autostoelen-isofix

Isofix is een veiligheidssysteem waarmee je een autostoeltje gemakkelijk en snel veilig kan bevestigen in de auto, zonder gebruik van gordels. Het wordt gezien als de veiligste manier om een autostoeltje mee te vervoeren.

Bekijk Isofix autostoelen