Community
Moeder lachend met kindje om bekentenissen van moeders

Je wil altijd het beste voor je kindje en gaat tot het uiterste om alles voor hem te doen. Toch doet iedereen weleens iets in de opvoeding dat je liever niet met anderen deelt. Je kindje in de auto vergeten, hem gebruiken als smoes om onder sociale gelegenheden uit te komen of die poepluier overlaten voor je partner omdat jij hem 'helemaal niet geroken had'. Dit zijn de 15 grappigste bekentenissen van kersverse moeders.

Jullie grappigste bekentenissen

Een bekentenis is iets wat je hebt gedaan, maar liever voor jezelf houdt. Dit kan gaan over dingen die je doet of die je hebt gedaan bij je baby, waarvan je weet of denkt dat het misschien niet helemaal de juiste manier was. Andere mensen kunnen hier negatief over oordelen of jou veroordelen. Trek je daar vooral niks van aan. Iedereen maakt weleens een foutje en niemand is perfect. Dit zijn de grappigste, en vast herkenbare, bekentenissen van andere kersverse moeders.


Download de 24Baby App nu!

Download nu de 24Baby App en volg de ontwikkelingen van je baby, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app

1. Etensresten

“Als ik mijn kleine eten geef, krijg ik zelf ook gelijk trek. Ik viste net weer een stukje koek uit de nekplooi van mijn kindje. Ik had weer eens lopen schransen tijdens het voeden.”
Sesame

2. Verdraaide hormonen

“Even niet over mijn kindje, maar ik moest net weer huilen om een reclame. Die verdraaide hormonen…”
Jezebel

3. Geen zin in schoonfamilie

Ik had geen zin in een verjaardag bij mijn schoonfamilie, dus gebruikte ik het sprongetje waar dochterlief momenteel in zit als smoes. Een autorit van een uur zou nu echt iets te veel zijn en niet best voor haar humeur. Uiteindelijk is mijn vriend alleen gegaan en mijn meisje en ik hebben heerlijk op bed geknuffeld en gespeeld.”
Mamaromy1993

4. Suiker op de speen

“Als mijn dochter te lang blijft huilen als ze moe is en in bed ligt, gooit ze haar speen er binnen drie seconde weer uit. Als ik het puntje van de speen in de suiker doop, slaapt ze binnen een minuut.”
PB27

5. Eten stelen

“Ik heb net de traktaties opgegeten die mijn dochter op de kinderopvang had gekregen. Oké, ze kan er nog niet veel van eten, maar ik heb ook de dingen opgegeten die ze wel kan eten…”
MHJ

6. Oksels wassen

“Op een gegeven moment kwamen we erachter dat we de oksels van onze tweelingbaby’s ook moesten wassen. Ze waren al een paar weken/maanden oud en er zat echt een stinkende vettige substantie in die okseltjes. Toen voelde ik me echt een beroerde moeder…”
Marie-straksmoedervandrie

7. Indiaan-geluid

“Als ons meisje flink hard huilt om niks, maak ik met mijn hand wel eens zo’n indiaan-geluid met haar mond. Dat maakt het huilen toch wat draaglijker.”
MF088

8. Geluk bij een ongeluk

“Ik wilde ‘s nachts een keer een speentje bij mijn baby indoen, omdat ze aan het huilen was. Maar na een paar seconden prikken kwam ik erachter dat ze nog een speentje in had…”
Estherella2020

9. Plensbui

“Ik ben een keer gaan wandelen zonder het weerbericht te checken en kwam toen in een mega regenbui terecht. Zonder de regenhoes van de wagen mee te hebben genomen… Ik heb mijn sjaal er maar overheen gegooid en ben zo snel mogelijk naar huis gerend met mijn vier weken oude zoontje.”
Sunjay

10. Leugentje om eigen bestwil

“Soms kan een leugentje om eigen bestwil tegen mijn partner geen kwaad. ‘Nee sorry schat, ik mag de kattenbak nog niet verschonen zolang ik borstvoeding geef.’”
Nitt

11. Is deze van jou?

“Mijn zoontje kon ineens uit de kinderwagen klimmen, maar daar was ik nog niet helemaal aan gewend. Vervolgens liep ik in de supermarkt, hoor ik opeens: ‘Mevrouw, is dat jongetje van jou?’ Ik had hem nog niet gemist, liep hij de hele winkel door om iedereen gedag te zeggen. Tot de bedrijfsleider hem ontdekte…”
Millie90

12. Keutels rapen

“Soms doe je weleens gekke dingen om het jezelf makkelijk te maken. Mijn kind poept keutels. Als ze net een schone luier aan heeft, pak ik de keutel er met een doekje uit zodat de luier nog een ronde mee kan.”
Swiebertje

13. 5-secondenregel

“De 5-secondenregel duurt hier weleens een paar dagen. *Hé, een stukje koek!*”
ACN

14. Oeps, vergeten

Ik ben wel eens vergeten de autogordel vast te doen om de autostoel van mijn kleine en ben toen naar huis gereden. Tot op de dag van vandaag heb ik dit nog tegen niemand verteld.
Maytwenty

15. Een zware dag

“Moeder zijn is soms zo zwaar. Af en toe een hele dag op de bank hangen en Netflixen en dan claimen dat je niks in het huishouden hebt gedaan of eten moet bestellen omdat de baby een moeilijke dag had.”
JEEP

Deel jouw bekentenis

Wat is jouw grappigste bekentenis? Deel jouw bekentenis op het forum en praat mee over dit onderwerp >>