In samenwerking met Logo van WaterWipes
Baby huilt tijdens het verschonen

Luieruitslag, elke baby heeft er wel eens last van. Je herkent het aan een geïrriteerde huid op de billen en vaak ook op de bovenbeentjes. Luieruitslag is onschuldig, maar je baby kan er wel flink last van hebben. Gelukkig biedt WaterWipes hulp, en dat is goed nieuws voor baby’s én ouders!

Billen alarm

Gemiddeld plast een baby zo’n 14 keer per dag en poept hij of zij ook nog eens tweemaal. Babybillen krijgen dus veel te verduren, want er moet flink gereinigd worden! De bijtende stoffen in urine en ontlasting irriteren het dunne huidje, waardoor deze op den duur beschadigd kan raken en vuurrood kan worden. Het gebruik van bepaalde medicijnen, bijvoorbeeld antibiotica, kan ervoor zorgen dat je kindje meer last heeft van luieruitslag. En hoewel het wetenschappelijk niet bewezen is, wordt vaak gezegd dat het doorkomen van de tandjes ook zorgt voor luieruitslag.

Baby's luier wordt verschoond om luieruitslag te voorkomen

De puurste billendoekjes

In samenwerking met WaterWipes

WaterWipes is het enige billendoekje zonder chemicaliën en bevat alleen 99,9% water en een druppel fruitextract. WaterWipes helpt luieruitslag voorkomen en is zeer geschikt voor gebruik op de tere huid van pasgeboren baby’s.

Meer weten? >

De puurste verzorging

Om babybillen te verzorgen, is het belangrijk om alleen de puurste producten te gebruiken! Kijk daarom voor gebruik altijd even op de ingrediëntenlijst en zorg dat er geen irriterende stoffen in het product zitten. Voor billendoekjes is dat heel simpel: WaterWipes worden gemaakt van 99,9% water en een druppeltje fruitextract en zijn daarmee de puurste babydoekjes ter wereld! WaterWipes irriteren de gevoelige babyhuid niet en kunnen luieruitslag en andere huidaandoeningen helpen voorkomen. Ze zijn zo puur, dat ze meteen vanaf de geboorte gebruikt kunnen worden.