Veiligheidswaarschuwing
Traphekje Luca Babypark

Babypark waarschuwt voor het traphekje Luca van Kidsriver. Tijdens het gebruik kunnen spijlen van het verlengstuk breken, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Daarom is het advies om de spijlen van de verlengstukken regelmatig te controleren en nieuwe aan te vragen.

Onveilig traphekje

Babypark waarschuwt dat het traphekje Luca van het merk Kidsriver onveilig kan zijn. Het gaat om de traphekken met artikelnummers 75000833 en 75000834. Deze zijn verkocht bij Babypark, Babydump en IkenIk.nl. De spijlen van de verlengstukken kunnen afbreken. Hierdoor kan je kindje vallen of verwondingen oplopen.

Gebruik je het traphekje zonder de verlengstukken? Dan is er geen risico op onveilige situaties. Vraag wel nieuwe verlengstukken aan als je deze toch wil gaan gebruiken.

Wat te doen?

Wanneer je dit traphekje in huis hebt, is het belangrijk om nieuwe verlengstukken te bestellen. Dit is gratis en kan via dit formulier. In de tussentijd is het slim om de spijlen van het traphekje regelmatig te controleren op scheurtjes. Zijn deze in de spijlen ontstaan? Gebruik het traphekje dan niet meer.

Wil je het traphekje liever helemaal niet meer gebruiken? Dan kan je het omruilen voor een ander model. De aankoopprijs van het traphekje Luca wordt dan van de prijs van het nieuwe traphek afgehaald. In dit document lees je er meer over.

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met service@timgro.com.

Bron afbeelding: Babypark