Moeder maakt foto van haarzelf en haar kindje met smartphone, socialmediagebruik

Onderzoek: Socialmediagebruik van (aanstaande) ouders

Als je kinderen hebt of in verwachting bent, wil je graag je geluk met de buitenwereld delen. Sommige ouders kiezen ervoor om dit via social media te doen, anderen blijven bewust weg van online kanalen. Hoe staat het eigenlijk met jouw socialmedia- en smartphonegebruik?

24Baby.nl onderzoekt het socialmediagebruik van (aanstaande) ouders. Word jij binnenkort ouder, of heb je kinderen onder de 5 jaar? Help ons dan door jouw ervaring te delen!

Meedoen? Klik hier!

Hoe is jouw socialmediagebruik?

We zijn benieuwd hoe jij als (aanstaande) ouder denkt over social media, waaronder het delen van foto’s van je kind(eren) en het verkrijgen van informatie over het ouderschap. Wil jij ons helpen door de vragenlijst in te vullen? Dit duurt maximaal 5-10 minuten.

Deelname aan het onderzoek is volledig anoniem.

Over 24Baby.nl

24Baby.nl is de grootste website op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als onafhankelijke informatiebron streeft de website ernaar om (aanstaande) ouders van volledige en betrouwbare informatie te voorzien. In 2015 en 2016 werd 24Baby.nl verkozen tot Website van het Jaar in de categorie Gezondheid.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over het onderzoek of de website 24Baby.nl? Neem dan contact op met Laura Miller-Sijm (Laura@24Baby.nl).

ADVERTENTIE