Peuter zit aan tafel in een kinderstoel

Met een kinderstoel zit je baby gezellig bij jou aan tafel en kan je kleine veilig genieten van de eerste hapjes. Vind je het lastig om een keuze te maken? Hier vind je de populairste kinderstoelen van bekende merken.

Hoe komt deze lijst tot stand?

Deze lijst is gevuld in samenwerking met de experts van Babypark, Europa’s grootste, leukste en meest inspirerende babywinkel. Op basis van hun collectie is gekeken naar de beste kinderstoelen.


Kidsmill UP

Een kinderstoel die stevig staat, zelfs wanneer je kindje erop probeert te klimmen. De UP groeit mee met je kleine, dus hij kan er lang op zitten. Dankzij de handige wieltjes verplaats je de stoel gemakkelijk.

Bekijk hier


Nomi

De Nomi kinderstoel is een echte blikvanger. Maar wat nog belangrijker is: hij is volledig ergonomisch voor je kind. Je kleine heeft veel bewegingsvrijheid en wordt op de juiste plekken ondersteund. Zo kan hij gezellig aanschuiven.

Kinderstoel bekijken


Tripp Trapp

Misschien wel de bekendste kinderstoel is de Stokke® Tripp Trapp®. Deze meegroeistoel kan je tot en met de tienerjaren van je kindje gebruiken. De populaire stoel is verkrijgbaar in allerlei kleuren en uit te breiden met verschillende accessoires.

Bekijk deze kinderstoel


Puck

Schuift jouw kindje net zo graag aan bij de ontbijttafel als bij de bar in de keuken? Deze kinderstoel verstel je gemakkelijk in hoogte. Hij weegt bijna niks, zodat je hem ook handig meeneemt uit logeren of naar een gezellige picknick.

Bekijk hier


Cybex Lemo

Het is onvermijdelijk dat je kindje gaat knoeien op zijn stoel. De Cybex Lemo meegroeistoel is gelukkig makkelijk schoon te maken. Hij is in minder dan drie minuten in elkaar te zetten en zelfs geschikt als je kindje volwassen is.

Meer lezen


Q-smack

Met de Q-smack kinderstoel krijgt je kindje nooit last van tintelende beentjes. Dankzij de verstelbare voetensteun zit je kleine altijd comfortabel. Extra handig: het eetblad kan in de vaatwasser. Dat scheelt een hoop natte doekjes.

Bekijk hem hier


Puck Plain

Liever niet altijd een kinderstoel aan tafel? De Puck Plain klap je eenvoudig in. Zo berg je hem netjes op. En je neemt hem gemakkelijk mee op vakantie of naar opa en oma. Drankjes staan veilig dankzij de ingebouwde cupholder.

Hier bekijken


Bloom Fresco

Een kinderstoel met net wat meer luxe is de Bloom Fresco. Deze stoel kan je direct vanaf de geboorte gebruiken, totdat je kindje 8 jaar is. De rugleuning is verstelbaar, zodat de stoel altijd past bij de behoefte van je kleine.

Bekijk deze kinderstoel

Welke kinderstoel kopen?

Als je naar de beste kinderstoel op zoek bent, is het misschien lastig om een keuze te maken. Je vindt ze namelijk in alle soorten en maten. Bij het kopen van een kinderstoel is het belangrijk om te letten op de veiligheid ervan. Ook is het fijn als de stoel makkelijk schoon te maken en verstelbaar is. Lees meer tips in het artikel over kinderstoelen.

Soorten kinderstoelen

De meeste kinderstoelen zijn te gebruiken vanaf het moment dat je kind zelfstandig kan zitten. Toch zijn er ook soorten die je al eerder kan gebruiken. Daarnaast zijn er kinderstoelen te koop die ruimte besparen.

Meegroeistoel

Zoek je een stoel die jarenlang mee kan? Dan is een meegroeistoel perfect voor jou. In deze stoel kan je baby vaak al vanaf de geboorte veilig liggen. Als je kindje ouder wordt, kan je de kinderstoel aanpassen. Sommige stoelen zijn zelfs geschikt om als volwassene te gebruiken.

Inklapbare kinderstoel

Wanneer je weinig ruimte in huis hebt, is een inklapbare kinderstoel een goede keuze. Is de maaltijd voorbij? Dan berg je de stoel makkelijk en snel op. Ook is een inklapbare kinderstoel handig om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie, naar de oppas of tijdens een dagje weg.

Kubus kinderstoel

Een kubus kinderstoel is een stoel die je op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan hem gebruiken als hoge kinderstoel waarin je kindje aan tafel zit tijdens het eten. Als je kind ouder is, kan je de stoel uit elkaar halen. Zo maak je er een aparte stoel en tafeltje van waar je kleine aan kan spelen of kleuren.

Kinderstoel online kopen

Wil je graag nog meer soorten kinderstoelen ontdekken? Of zoek je een goede aanbieding? Bij Babypark vind je de kinderstoel die het beste bij jou past voor een mooie prijs.

Overige babyuitzet

Benieuwd naar tips voor de rest van je babyuitzet? Bekijk dan onderstaande pagina’s:

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app