Originele, praktische en leuke kraamcadeaus

Op kraamvisite wil je niet met lege handen aankomen. Het vinden van een geschikt kraamcadeau is echter behoorlijk lastig. Om je op weg te helpen hebben wij onze favoriete kraamcadeaus op een rij gezet.

Nijntje

1
baby shopgids kraamcadeau met logo C&A

Nijntje is al meer dan 60 jaar het populairste konijntje onder baby’s én ouders! De Nijntje-collectie met heerlijk zachte babykleertjes én knuffeltjes is exclusief verkrijgbaar bij C&A. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Naar Nijntje-collectie

Speelgoed voor kleine onderzoekers

2
kraamcadeau Activiteiten Krokodil Fisher-Price

Een leuk alternatief voor de knuffel: speelgoed waarmee je baby nieuwe dingen ontdekt. Zo zorgt deze zachte Activiteiten Krokodil met zijn rammelaar en vrolijke kleuren al vanaf de geboorte voor oneindig speelplezier. Leuk voor thuis én onderweg!

Bekijk kraamcadeau

Kwebbels boekenpakket

3
Moeder en peuter lezen boekje

Ter kennismaking biedt Kwebbels een uniek kinderboekenpakket gratis aan (exclusief verzendkosten). Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken. Nu tijdelijk met gratis minifotoboek!

Gratis aanvragen

Babynestje

4
Babynestje kraamcadeau

Met een babynestje kan een kindje overal veilig liggen. Zelfs op de grond ligt een baby lekker zacht en hij kan er zelfs in slapen! Ideaal voor jonge ouders om hun baby even op te laten rusten!

Bekijk babynestjes

Muziekmobiel

5
Muziekmobiel kraamcadeau

Een muziekmobiel is een kraamcadeau waar een baby gegarandeerd heel veel naar kijkt. Baby’s zijn immers enorm nieuwsgierig en leergierig! Ook de ouders zullen er blij mee zijn, omdat hun wondertje er lekker rustig van wordt als hij in de box of wieg ligt.

Bekijk muziekmobiels

Sophie de Giraf

6
Sophie de Giraf als kraamcadeautje

Sophie de Giraf is al ruim 50 jaar het beste vriendje van in totaal 40 miljoen baby’s. Deze vrolijke viervoeter doet het goed bij alle baby’s (en dus ook de ouders).

Bestel online

Vrolijk eetsetje

7
Eetset Done By Deer kraamcadeau

De eerste maanden heeft een baby dit nog niet nodig, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Én je bent waarschijnlijk de enige met dit leuke kraamcadeau. Deze vrolijke eetset met opdrukken van safaridieren geeft kleine eters extra veel plezier!

Bekijk eetsets

Een gipsafdruk van handje en/of voetje

8
Een 3D afdruk van handje en of voetje

Met dit cadeau kunnen de ouders zelf een blijvende herinnering aan de babytijd maken. De stoffen zijn huidvriendelijk en het is eenvoudig om te doen.

Meer informatie

Een lief babypakje

9
Een lief babypakje als kraamcadeautje

Een schattig babypakje is leuk om te geven en bovendien praktisch voor de ouders. Ga niet voor de allerkleinste maten, daar hebben de ouders vaak al voldoende van en groeit de baby snel uit.

Bekijk de schattigste pakjes

Cadeaubon

10
Cadeaubon van asten

Weet je niet goed wat je moet geven, wil je bijdragen aan een groter cadeau of wil je de keuze bij de kersverse ouders laten? Geef dan een cadeaubon! Jij bepaalt hoeveel je uitgeeft, en de ouders bepalen waaraan.

Naar cadeaubon