Originele, praktische en leuke kraamcadeaus

Op kraamvisite wil je niet met lege handen aankomen. Het vinden van een geschikt kraamcadeau is echter behoorlijk lastig. Om je op weg te helpen hebben wij onze favoriete kraamcadeaus op een rij gezet.

Nijntje

1
baby shopgids kraamcadeau met logo C&A

Nijntje is al meer dan 60 jaar het populairste konijntje onder baby’s én ouders! De Nijntje-collectie met heerlijk zachte babykleertjes én knuffeltjes is exclusief verkrijgbaar bij C&A. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Naar Nijntje-collectie

Babynestje

2

Met een babynestje van Van Asten Babysuperstore kan een kindje overal veilig liggen. Zelfs op de grond ligt een baby lekker zacht en hij kan er zelfs in slapen! Ideaal voor jonge ouders om hun baby even op te laten rusten!

Bekijk babynestjes

Sophie de Giraf

3
Sophie de Giraf als kraamcadeautje

Sophie de Giraf is al ruim 50 jaar het beste vriendje van in totaal 40 miljoen baby’s. Deze vrolijke viervoeter doet het goed bij alle baby’s (en dus ook de ouders).

Bestel online

Done by Deer

4

Een leuk eetsetje van Done by Deer is een onwijs leuk kraamcadeau. De eerste maanden heeft een baby het nog niet nodig, maar de tijd gaat sneller dan je denkt. Van Asten Babysuperstore verkoopt dit merk en heeft vele leuke producten voor de allerkleinsten!

Bekijk Done by Deer

Een gipsafdruk van handje en/of voetje

5
Een 3D afdruk van handje en of voetje

Met dit cadeau kunnen de ouders zelf een blijvende herinnering aan de babytijd maken. De stoffen zijn huidvriendelijk en het is eenvoudig om te doen.

Meer informatie

Een lief babypakje

6
Een lief babypakje als kraamcadeautje

Een schattig babypakje is leuk om te geven en bovendien praktisch voor de ouders. Ga niet voor de allerkleinste maten, daar hebben de ouders vaak al voldoende van en groeit de baby snel uit.

Bekijk de schattigste pakjes

Houten speelgoed

7

Houten speelgoed is leuk voor alle leeftijden! Van Asten Babysuperstore verkoopt een houten rammelaar tot loopwagen, met houten speelgoed zit je voor een kraamcadeau altijd goed.

Bekijk houten speelgoed >

Boek voor de eerste mijlpalen

8

Op zoek naar een origineel cadeau? Van Asten Babysuperstore verkoopt een boek waarin de ouders alle mijlpalen van het eerste jaar kunnen opschrijven. Leuk voor nu én voor later!

Bekijk boeken >