Sponsored topic
Wip- en schommelstoelen van 4Moms hoofdfoto

Wip- en schommelstoeltjes zijn voor je baby de ideale manier om goed tot rust te komen, lekker te relaxen en de wereld spelenderwijs te ontdekken. En terwijl je baby zich lekker ontspant, heb jij je handen vrij om de nodige klusjes te doen of om zelf ook even te ontspannen.

Wip- en schommelstoeltjes brengen jouw kindje tot rust en creëren zo een eigen, veilige plek. Veel ouders ervaren de stoelen echter als een probleem. Ze nemen vaak veel ruimte in, zijn zwaar en het in elkaar zetten is soms een hele puzzel.

Voor moeders, door moeders

Het merk 4moms erkende de problemen en trommelde een panel van vier moeders op om te brainstormen: waar lopen moeders tegenaan, wat willen ze en hoe kunnen wij daarbij helpen? Met innovatieve ontwerpen en ideeën ontwierp het merk samen met de moeders drie wip- en schommelstoelen die de problemen wegnemen, gemakkelijk zijn in gebruik en die zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes.

4Moms ontwierp samen met vier moeders drie wip- en schommelstoelen
De wip- en schommelstoelen van 4moms: de mamaRoo, de rockaRoo en de bounceRoo

Nabootsen van jouw bewegingen

Wanneer je baby huilt of onrustig is, troost je hem door hem zachtjes heen en weer te wiegen. De moeders uit het 4moms-panel vonden het een gemis dat de meeste wip- en schommelstoelen dit gevoel niet kunnen evenaren. 4moms ontwierp daarom de mamaRoo: een wip- en schommelstoel in één. De mamaRoo bootst jouw bewegingen exact na door de stoel zowel op en neer als heen en weer te laten bewegen. Voor jouw baby voelt dit hetzelfde als wanneer jij hem troost. Het resultaat? Een blije, ontspannen baby.

Naast de ‘wiegstand’ heeft de mamaRoo nog vier andere bewegingen die jouw baby rustig maken en misschien zelfs in slaap sussen: de autostand (geen wanhopige nachtelijke autoritjes meer!), de kangoeroe, de schommel, de rock en de oceaan. De ingebouwde, rustgevende natuurgeluiden kun je afwisselen met eigen muziek door je telefoon of mp3-speler aan te sluiten op de stoel. En is je baby in slaap gevallen, maar wil je hem niet storen? Bedien de mamaRoo dan op afstand met de speciale mamaRoo-app.

Een kleine schommelstoel

Een tweede knelpunt vonden de moeders uit het panel dat schommelstoelen vaak te groot zijn en veel ruimte innemen. Schommelstoel rockaRoo ondervangt deze problemen. De ontwerpers draaiden het ontwerp van de normale schommelstoel om. Hiermee blijft de schommelbeweging hetzelfde, maar is het formaat van de stoel slechts een derde van de grootte van een normale schommelstoel. Het neemt dus veel minder ruimte in en is zo ook geschikt voor kleinere ruimtes.

De RockaRoo van 4Moms
Lekker spelen in de rockaRoo

De rockaRoo maakt een voor- en achterwaartse schommelbeweging, waardoor je baby lekker ontspant. De stoel heeft vijf snelheden, zodat je zelf bepaalt hoe hard de stoel schommelt. De speeltjes aan de speelboog zorgen voor het nodige vermaak voor je baby en je kunt je eigen muziek aanzetten door je telefoon of mp3-speler aan te sluiten op de stoel.

Makkelijk op te bergen en mee te nemen

Wil je liever alleen een wipstoel, maar wel met wat extra’s? Dan past de bounceRoo misschien bij jou en je baby. Deze wipstoel heeft drie unieke vibratiestanden: de bij, de oceaan en de hartslag. Herkenbare bewegingen waar je kindje zich veilig door voelt en meteen door ontspant. De trilfunctie stopt automatisch na 20 minuten, dus daar hoef je zelf niet meer aan te denken. De bounceRoo weegt nog geen drie kilo en is gemakkelijk opklapbaar. Erg handig als je hem op wilt bergen of op pad gaat.