In samenwerking met

Loulouka is een fraai merk dat biologische opvolgmelk voor baby's produceert. Het wordt gemaakt van Zwitserse koemelk en met oog voor mens en natuur. Zo is palmolie vervangen door kokosolie, wat bijdraagt aan een duurzamer milieu. Wil jij deze opvolgmelk uitproberen? Dat kan! Wij zoeken namelijk 50 moeders met een kindje van zes maanden of ouder, die dit fijne product willen testen*.

Loulouka opvolgmelk

Loulouka stage 2 is een opvolgmelk geschikt voor zuigelingen vanaf zes maanden oud. Loulouka is biologisch en gemaakt op basis van Zwitserse volle koemelk. Stage 3 is geschikt vanaf 10 maanden oud. De opvolgmelk van Loulouka heeft de volgende kenmerken:

  • Zwitserse melk. Zwitserland staat bekend om zijn strenge eisen aan zowel de melk, de koeien als het milieu. Hierdoor is het zeker dat de basis van de opvolgmelk in orde is.
  • Kokosolie. Loulouka is volledig vrij van palmolie en gebruikt in plaats daarvan kokosolie. Hierdoor is de milieubelasting een stuk lager.
  • Biologisch gecertificeerd. Onafhankelijke instanties controleren dat de productie van Loulouka volledig volgens de regels gaat.
  • Vitamines en mineralen. Met de flesvoeding van Loulouka krijgt je kindje alle benodigde vitamines en mineralen binnen.**

Wat wordt getest?

Als jij wordt uitgekozen om te testen, krijg je de Loulouka flesvoeding die past bij de leeftijd van je kindje thuisgestuurd. Je test onder andere de smaak, het gebruiksgemak en de reactie van je kindje op de voeding. Na de testperiode schrijf je op basis van een korte vragenlijst een review.

De resultaten van de vragenlijst worden gepubliceerd op 24Baby. Dit kan eventueel anoniem, als je dat prettig vindt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een enthousiaste testmoeder met een kindje tussen de 6 en 12 maanden oud? En wil je graag overstappen op opvolgflesvoeding? Meld je dan nu aan voor het testpanel via info@24baby.nl!

* Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje
** Zoals in alle opvolgflesvoedingen