In samenwerking met Logo Van Asten Babysuperstore

De veiligheid van je baby is natuurlijk erg belangrijk. Helaas zitten ongelukjes in een klein hoekje. Op deze pagina vind je de handigste veiligheidsproducten om in huis te halen, te koop bij Van Asten Babysuperstore.

baby slaapt veilig

Veilig slapen

Goed slapen is belangrijk, maar veilig slapen nog veel belangrijker. Er zijn allerlei producten verkrijgbaar om risico’s tijdens het slapen tot een minimum te beperken. Veiligheid boven alles!

Veilig slapen
Een traphek voor de veiligheid

Traphekken

Je kindje kan zich ernstig bezeren wanneer hij van de trap af valt. Sluit de trapgaten in je huis daarom veilig af met een traphek. Voor jou makkelijk te openen, voor je kindje absoluut niet!

Alle traphekken
Een peuter blijft in de kamer door een deurhek

Deurhekken

Zijn er ruimtes in je huis waar je kindje beter niet kan komen? Sluit deze ruimte dan af met een deurhek. Ook erg handig om huisdieren uit de buurt van je baby te houden!

Alle deurhekken
Een Isofix autostoel is extra veilig

Isofix autostoelen

Een autostoeltje is verplicht om je baby met de auto te vervoeren. De meest veilige autostoeltjes zijn de autostoeltjes die bevestigd kunnen worden met Isofix. Zo kan je veilig de weg op met je baby!

Isofix autostoelen
Een babyfoon met camera

Babyfoons met camera

Natuurlijk wil je jouw kleintje altijd in de gaten kunnen houden. Met een babyfoon met camera kan je je baby altijd zien en horen wanneer hij naar bed is, terwijl je zelf even ergens anders bent.

Alle babyfoons
Kind voelt zich veilig dankzij een nachtlampje

Verlichting

Voor baby’s en kleine kinderen is soms eng om helemaal alleen in het donker te moeten slapen. Vrolijke nachtlampjes en sfeervolle verlichting helpen om de nachten wat aangenamer te maken!

Alle verlichting
Baby vlakbij stopcontact is nog steeds veilig met producten voor veiligheid baby

Diverse veiligheidsartikelen

Baby’s en peuters willen de wereld verkennen. Ze zullen alles aanraken en willen alles vastpakken. Soms kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg dus dat je op alles voorbereid bent!

Diverse producten

Veiligheid in huis

Zodra je kindje beweeglijker wordt, is het goed om te controleren of je huis babyproof is.

Denk hierbij aan:

  • Stopcontacten. Dek ze af met stopcontactbeschermers.
  • Scherpe hoeken. Bijvoorbeeld van tafels, vensterbanken en kasten. Je dekt ze af met hoekbeschermers.
  • Deuren. Je wil natuurlijk niet dat je kleine zijn vingertjes tussen de deur krijgt, of deuren van kastjes opent waar hij niet in mag komen. Het is daarom handig om deurstoppers en deurklemmen in huis te halen.
  • Ramen. Als je baby begint met klimmen, kunnen ramen onveilig worden. Vooral op de eerste verdieping en op zolder, of als je in een appartement woont. Voorkom dat je kindje uit het raam kan vallen door raambeveiligers te plaatsen.
  • Losstaande meubels. Zorg dat je kasten verankert en let op zodra je kindje zich aan stoelen gaat optrekken. Het is ook aan te raden om je televisie te verankeren.

Vanaf wanneer regelen?

Het wordt pas noodzakelijk om de veiligheid in huis te controleren zodra je kindje begint met bewegen. Maar, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Als je het al op tijd regelt, hoef je er straks niet meer naar om te kijken. Zet veiligheidsproducten daarom op je baby uitzetlijst.

Veiligheidsproducten online kopen

Er zijn veel webshops die veiligheidsproducten aanbieden. Je kan kiezen uit een groot assortiment van merken en producten. Het voordeel van online bestellen, is dat je zo de beste aanbiedingen kan vinden én de producten worden bij jou thuis bezorgd. Heb je nog wat anders nodig van je baby uitzetlijst? Dan bestel je de veiligheidsproducten er in één keer bij, super handig!