In samenwerking met logo C&A
Baby draagt babykleding van C&A als baby cadeau

Op zoek naar een verjaardagscadeau, of gewoon een kleinigheidje om tussendoor te geven? Een presentje voor een baby vinden tussen al het schattigs is soms nog best lastig. Benieuwd welke cadeaus het altijd goed doen en ook nog eens vriendelijk zijn voor je portemonnee? Dit zijn vijf leuke babycadeaus op een rij.

Babykleding

Het is wellicht wat voor de hand liggend, maar babykleding is altijd leuk om te geven. Niet alleen dat, maar ook praktisch voor de ouders om te krijgen. Een extra outfit is namelijk altijd handig om erbij te hebben. Zo geef je iets dat ook echt gebruikt kan worden. Ga je voor de nieuwste trends of fijne basics?

TIP: Het is handig om babykleding een maat groter te kopen dan de baby nu draagt. Zo weet je zeker dat de kleertjes niet te krap zitten en dat de outfit langer gedragen kan worden.

Duurzame cadeaus

Als je een baby cadeau koopt, kan je een product kiezen dat met oog op duurzaamheid is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan houten speelgoed of natuurlijke verzorgingsproducten. Je vindt tegenwoordig ook veel babykleding die van duurzame materialen zijn gemaakt. Zo zijn de meeste kleertjes die je bij C&A shopt gemaakt van biokatoen.

Mini-me twinsets

De band tussen ouder en kind is niet te breken. Hoe leuk is het om met je cadeautje die connectie te benadrukken? Met een een bijpassende outfit voor baby en papa of mama maak je zeker indruk! Vind je een hele outfit te ver gaan? Denk dan bijvoorbeeld aan matchende sokken of dezelfde petjes voor de ouders en hun kindje.

Seizoensgebonden sets

Afhankelijk van het huidige of aankomende seizoen kan je een leuk cadeauset voor de kleine bij elkaar verzamelen. Is de zomer in aantocht? Dan kun je een leuke set met zwemkleding, een handdoek en hoed geven. Of worden de dagen juist korter en kouder? Geef dan een paar leuke handschoenen met een sjaal en bijbehorende muts cadeau.

Leuke accessoires

Hoedjes, slabbetjes of bandana’s; voor de allerkleinsten vind je de allerleukste accessoires. Je kan niet genoeg slabbetjes in huis hebben voor de eerste hapjes en een hoed of bandana vrolijkt een outfit mooi op.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app