Veiligheid in huis

De veiligheid van je baby is natuurlijk erg belangrijk. Helaas zitten ongelukjes in een klein hoekje! Op deze pagina vind je de handigste veiligheidsproducten om in huis te halen, te koop bij Van Asten Babysuperstore.

Veilig slapen

Goed slapen is belangrijk, maar veilig slapen nog veel belangrijker. Er zijn allerlei producten verkrijgbaar om risico’s tijdens het slapen tot een minimum te beperken. Veiligheid boven alles!

Veilig slapen

Traphekken

Traphekken

Je kindje kan zich ernstig bezeren wanneer hij van de trap af valt. Sluit de trapgaten in je huis daarom veilig af met een traphek. Voor jou makkelijk te openen, voor je kindje absoluut niet!

Alle traphekken

Deurhekken

Deurhekken

Zijn er ruimtes in je huis waar je kindje beter niet kan komen? Sluit deze ruimte dan af met een deurhek. Ook erg handig om huisdieren uit de buurt van je baby te houden!

Alle deurhekken

Isofix autostoelen

Isofix autostoelen

Een autostoeltje is verplicht om je baby met de auto te vervoeren. De meest veilige autostoeltjes zijn de autostoeltjes die bevestigd kunnen worden met Isofix. Zo kan je veilig de weg op met je baby!

Isofix autostoelen

Babyfoons met camera

Babyfoon met camera

Natuurlijk wil je jouw kleintje altijd in de gaten kunnen houden. Met een babyfoon met camera kan je je baby altijd zien en horen wanneer hij naar bed is, terwijl je zelf even ergens anders bent.

Alle babyfoons

Verlichting

Verlichting

Voor baby’s en kleine kinderen is soms eng om helemaal alleen in het donker te moeten slapen. Vrolijke nachtlampjes en sfeervolle verlichting helpen om de nachten wat aangenamer te maken!

Alle verlichting

Diverse veiligheidsartikelen

Diverse veiligheid

Baby’s en peuters willen de wereld verkennen. Ze zullen alles aanraken en willen alles vastpakken. Soms kan dat tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg dus dat je op alles voorbereid bent!

Diverse producten