valentijnscadeau partner

Valentijnscadeaus voor je partner is één van de lastigste dingen om te verzinnen. We spreken uit ervaring! Maak je geen zorgen, we hebben het werk voor je gedaan. Dit zijn 5 van de mooiste valentijnscadeaus als jullie net samen een baby hebben gekregen.

Ben je in verwachting? Bekijk dan deze 5 valentijnscadeaus voor je partner!

De leukste valentijnscadeaus voor je partner!

Persoonlijk babycadeau

Je partner is net zo trots op jullie baby als jij. De eerste Valentijnsdag met baby kan je daarom best vieren met een persoonlijk babycadeau. Een mooi schildersdoek met hand- en voetafdrukken van de kleine of een mooie, grote foto. Wees creatief en geniet samen van het feit dat jullie ouders zijn!

Foto van jezelf met baby: of foto van je partner met baby

Zoek de plaatselijke fotograaf op en laat een mooie serie foto’s maken van jou met de baby. Jullie vormen een gezinnetje, en daar is je partner stiekem best wel een beetje trots op. Je kan diezelfde plaatselijke fotograaf natuurlijk ook vragen of hij een paar plaatjes wil schieten van je partner met de kleine, of van jullie allemaal samen natuurlijk. Een leuke herinnering voor later, en dus ook een onvergetelijk valentijnscadeau!

Een goed koffiezetapparaat

Is je partner een koffiedrinker? Verras je Valentijn dan met een goed koffiezetapparaat. Nu jullie net een baby hebben gekregen, is die dagelijkse dosis caffeïne nog harder nodig. Met een luxe espressomachine neemt je partner de komende weekenden vrijwillig de ochtenddienst op zich!

Weekendje weg

Heerlijk uitslapen terwijl de kleine eventjes bij opa en oma blijft logeren. Een weekendje weg kan een van de fijnste cadeautjes zijn. Met alle hectiek die je gratis bij de baby krijgt, kan het prettig zijn om er eventjes tussenuit te glippen…met jouw eigen Valentijn! Een stedentripje of een hotelletje op één van de Waddeneilanden doet het altijd goed!

Chocoladebonbons met foto

Als je meer van de hartjes en chocolaatjes bent tijdens Valentijnsdag, dan is dit hét cadeau om aan je partner te geven: chocoladebonbons met een leuke foto. Dat is toch een schattig valentijnscadeau? Een foto van jullie gezinnetje of een persoonlijke boodschap; je zou de chocola bijna niet op durven eten. Natuurlijk kan je daarom ook een ander gepersonaliseerd cadeau geven.