Valentijnscadeaus voor hem is één van de lastigste dingen om te moeten verzinnen. We spreken uit ervaring! Maak je geen zorgen, we hebben het werk voor je gedaan. Dit zijn 5 van de mooiste Valentijnscadeaus als jullie net samen een baby hebben gekregen.

Ben je in verwachting? Bekijk dan deze 5 Valentijnscadeaus voor hem!

De leukste Valentijnscadeaus voor hem!

Een goed koffiezetapparaat

Is hij een koffiedrinker? Verras je Valentijn dan met een goed koffiezetapparaat. Nu jullie net een baby hebben gekregen, heeft hij zijn dagelijkse dosis cafeïne nog harder nodig. Met deze luxe volautomaat espressomachine neemt hij de komende weekenden vrijwillig de ochtenddienst op zich!

Persoonlijk baby-cadeau

Als nieuwe vader is hij natuurlijk net zo apetrots op jullie baby als jij. De eerste Valentijnsdag als vader kan je daarom best vieren met een persoonlijk babycadeau. Een mooi schildersdoek met hand- en voetafdrukken van de kleine of een mooie foto in het groot. Wees creatief en geniet samen van het feit dat jullie ouders zijn!

Foto van jezelf met baby: of foto van papa met baby

Zoek de plaatselijke fotograaf op en laat een mooie serie foto’s maken van jou met de baby. Jullie vormen zijn gezinnetje, en daar is hij stiekem best wel een beetje trots op. Je kan diezelfde plaatselijke fotograaf natuurlijk ook vragen of hij een paar plaatjes wil schieten van je man met de kleine. Een leuke herinnering voor later en dus ook een onvergetelijk Valentijnscadeau!

Heb je al een geschikte foto? Laat deze in het groot afdrukken op canvas.

Weekendje weg

Heerlijk uitslapen terwijl de kleine eventjes bij oma blijft logeren. Een weekendje weg kan één van de fijnste cadeautjes zijn. Met alle hectiek die je gratis bij de baby krijgt, kan het prettig zijn om eventjes er tussenuit te kunnen…met jouw eigen Valentijn! Een stedentripje of een hotelletje aan zee doen het altijd goed!

Chocoladebonbons met foto

Als je meer van de hartjes en chocolaatjes bent tijdens Valentijn, dan is dat hét cadeau om aan je man te geven. Deze chocoladebonbons, bedrukt met een foto naar keuze, is een schattig cadeau. Een foto van jullie gezinnetje, of een persoonlijke boodschap, je zou de chocola bijna niet op durven eten. Natuurlijk kan je daarom ook een ander gepersonaliseerd cadeau geven. Hier vind je de meest zoetsappige Valentijnscadeaus!