Deze pagina bevat extra informatie voor de pers over de verkiezing van 24Baby.nl als beste website in de categorie Gezondheid bij de Website van het Jaar verkiezing 2016.

Persbericht

Zwangerschapswebsite 24Baby opnieuw Website van het Jaar

24Baby.nl is donderdagavond voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot beste website in de categorie Gezondheid bij de Website van het Jaar verkiezing. De Website van het Jaar verkiezing is de grootste publieksprijs voor websites.

Binnen vier jaar na haar oprichting is 24Baby uitgegroeid tot de best bezochte website op het gebied van zwangerschap. Door samen te werken met professionals is 24Baby een betrouwbare bron in een levensfase waarin veel vragen en onzekerheden voorkomen. Het populairste onderdeel is de zwangerschapskalender, waarmee zwangeren de ontwikkeling van hun kindje nauwgezet kunnen volgen.

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland. In 2016 werden er 892.202 stemmen uitgebracht in 24 categorieën. De verkiezing is onafhankelijk en objectief en wordt door MetrixLab uitgevoerd.

Over 24Baby
Nadat Matthijs Aantjes vader werd merkte hij dat het moeilijk was online betrouwbare informatie rond zwangerschap en baby’s te vinden. Hij besloot daarom begin 2013 samen met jeugdvriend Koen de Bakker 24Baby op te richten. Door veel samen te werken met professionals proberen ze hun missie “De meest betrouwbare online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s” te verwezenlijken. De twee mannen worden op verjaardagen nog weleens vreemd aangekeken vanwege hun onderwerpkeuze, maar weten inmiddels wel maandelijks ruim 600.000 unieke bezoekers te bereiken.

Quotes
U kunt één van onderstaande quotes van 24Baby mede-oprichter Matthijs Aantjes aan uw bericht toevoegen:

“Toen mijn vrouw zwanger was, vonden wij dat kwalitatieve en betrouwbare informatie over de zwangerschap online moeilijk te vinden was. Met dit in het achterhoofd zijn wij 24Baby gestart. Deze publieksprijs bewijst dat onze website gewaardeerd wordt en dat we op de goede weg zijn.”

“De meest betrouwbare online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Dat is de missie van 24Baby.nl. Deze publieksprijs bewijst dat juist onze focus op kwaliteit gewaardeerd wordt.”

“In alles wat wij doen staan onze bezoekers centraal. Of het nu gaat om de kwaliteit van informatie of de gebruiksvriendelijkheid. Juist daarom zijn wij zo trots dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot Website van het Jaar.”

Contactinformatie

Koen de Bakker
@: Koen@24baby.nl
T: 06-54344925

Logo 24Baby.nl

24Baby logo

Embed logo 24Baby.nl:

Andere afbeelding of formaat nodig? Neem dan contact met ons op.