moeder schrijft voor 24Baby.nl

Vind jij het leuk om te schrijven en om je kennis of ervaringen te delen? Laat het ons weten en wie weet ben je straks één van onze deskundigen of bloggers.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Deskundigen

    Ben jij een verloskundige, kraamverzorgster, kinderarts of heb je op een andere manier veel te maken met zwangerschappen of baby’s en deel jij graag jouw kennis? Wij kijken graag samen met jou hoe we jouw boodschap op ons platform kenbaar kunnen maken.

  • Persoonlijke en enthousiaste bloggers

    Je bent zwanger of net moeder geworden en je kan vlot schrijven. Dan willen we graag jouw persoonlijke ervaringen als blogs op 24Baby.nl plaatsen. Uiteraard lezen wij ook graag de verhalen van (toekomstige) vaders, oma’s of opa’s.

  • Stagiaires

    Wij hebben nog heel veel leuke plannen voor de toekomst. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar ondernemende stagiaires die samen met ons deze plannen willen uitvoeren. Bekijk snel onze huidige stageplekken of stuur ons een open sollicitatie.

Website van het jaar 2015, 2016 en 2017

Waarom schrijven voor 24Baby.nl?

De belangrijkste reden moet zijn dat je graag jouw kennis of ervaringen wilt delen met een groter publiek. Als dé online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s is 24Baby.nl bij uitstek geschikt om zwangeren en jonge ouders te bereiken. In 2015, 2016 en 2017 is 24Baby.nl verkozen tot beste website in de categorie gezondheid bij de Website van het Jaar verkiezing. De grootste online publieksprijs van Nederland.

Maandelijks bereikt 24Baby.nl meer dan 710.000 mensen met een kinderwens, zwangeren en ouders van een baby. Gezamenlijk lezen zij per maand meer dan 4.100.000 keer een artikel op onze website.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten niks van je, maar vinden het leuk wanneer je met ons meewerkt. Of je nou eenmalig een artikel instuurt of een vaste rubriek vult, het is allemaal bespreekbaar. Natuurlijk stellen wij wel eisen aan de kwaliteit van de blogs en artikelen.

Ik ben enthousiast, wat nu?

Leuk! Stuur een mail naar info@24baby.nl en beschrijf hierin kort in welke manier je aan 24Baby wilt bijdragen. Wij nemen dan contact met je op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Alvast bedankt voor je interesse!