*|MC_PREVIEW_TEXT|*
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jij en je baby   |    Bekijk online
24Baby.nl
Je baby is 12 maanden oud
Gefeliciteerd, je baby is 1 jaar!
Baby van 12 maanden oud viert eerste verjaardag
Als je baby 12 maanden oud is, is hij ook... 1 jaar! Gefeliciteerd! Zijn eerste verjaardag vraagt in ieder geval om een terugblik op het afgelopen jaar. Want wat is je baby flink gegroeid. Niet alleen in lengte en gewicht, maar ook in zijn denken en doen. Als je baby een jaar oud is, heeft hij leren kruipen, zitten, staan, brabbelen en misschien zelfs wel leren lopen en praten.
MIJLPALEN BABY
●    De eerste woordjes zeggen
●    In zijn handjes klappen en wijzen
●    Brabbelen met stembuigingen
●    Met jullie mee eten
WIST JE DAT...
...er iedere dag wereldwijd zo’n 360.000 baby’s geboren worden? Dit zijn 15.000 baby’s per uur, 250 per minuut en ongeveer 4 baby’s per seconde.
Ontwikkeling baby 12 maanden
Hieperdepiep, hoera! Je baby is 12 maanden oud, tijd voor een feestje! Rond zijn eerste verjaardag geeft je baby jou één van de mooiste cadeautjes die je ooit zal krijgen: hij noemt je écht Mama/Papa. Waarschijnlijk zei je kleine al een tijdje ‘mamama’ en/of ‘papapa’, maar koppelde dit nog niet bewust aan jou. Hij besefte nog niet wat deze woordjes eigenlijk betekenen. Vanaf nu is hij ervan bewust dat jij zíjn mama of papa bent, en dat laat hij je dag en nacht weten. Zodra je kleine wakker is, roept hij je omdat hij je zo mist. Mama! Papa! Ik ben wakker en wil lekker met je knuffelen. Kom je me uit mijn bedje halen? Je hart smelt zodra je kindje je bij je nieuwe voornaam noemt. Het is nu officieel en je kan er echt niet meer omheen: je bent Mama of Papa! Dit gebeurt er nog meer deze maand >>
Lees- & shoptips voor jou
Kindje speelt in de speeltuin
De leukste kleding voor je kindje
Groeit jouw kleine ook zo hard? De eerste verjaardag van je kind is een mooi moment om zijn garderobe weer eens te updaten. Eenvoudig online.
De eerste verjaardag, zo pak je dat aan!
Het voelt als gisteren dat jullie baby ter wereld kwam, maar de tijd vliegt en je baby is opeens al 1 jaar! De stap van baby naar dreumes gaan jullie natuurlijk vieren met bezoek, taart en uiteraard cadeautjes! Hoe pak je dat aan?
Het gebit van je baby breidt zich uit
Je kleine heeft inmiddels zijn eerste tandjes. De komende maanden volgen er nog veel meer! Deze tandjes komen binnenkort door >>
De definitieve oogkleur van je baby
Al vanaf zijn geboorte verdrink je in de grote kijkers van je baby. Toen kon zijn oogkleur echter nog heel anders zijn! Is dit wel zijn definitieve oogkleur?
De eerste woordjes van je baby
Na het gebrabbel, gekir en de onwillekeurige klanken, volgen éindelijk de langverwachte eerste woordjes. Een magisch moment! Wanneer kan je ze verwachten?
 
Facebook VOLG 24BABY OP FACEBOOK
Uw profiel
Deze email is verstuurd aan:
*|EMAIL|*
Geboortedatum aanpassen
Email voorkeuren wijzigen
Nieuwsbrief doorsturen
Afmelden
Contact
24Baby.nl
Middelstegracht 89V
2312 TT, Leiden
Nederland
www.24baby.nl
info@24baby.nl
Toevoegen aan adresboek
Is deze nieuwsbrief aan jou doorgestuurd?
Aanmelden voor nieuwsbrief
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* 24Baby.nl B.V.
spacer.gif