*|MC_PREVIEW_TEXT|*
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jij en je zwangerschap   |    Bekijk online
24Baby.nl
Je bent 6 weken zwanger
Zwangerschapssymptomen en gezichtje krijgt vorm
De ontwikkeling van de embryo na 6 weken zwanger
De zwangerschapshormonen lijken je lichaam over te nemen en de bijbehorende symptomen worden steeds erger. Gelukkig is er ook goed nieuws. Het is bijna niet voor te stellen, maar na 6 weken zwangerschap krijgt het gezichtje van je baby al vorm.
JE BABY IS ZO GROOT ALS EEN..
Je baby zo groot als image
Meetlat 3 mm
Weegschaal <1 gram
●   zo groot als een sesamzaadje
●   zo zwaar als een elastiekje
●   ogen, oren en neus krijgen vorm
JE BENT NU..
Je bent nu image
Kalender Jouw uitgerekende datum:
*|DATEGEB|* (wijzig)
Je baby in week 6 van je zwangerschap
Week 6 van je zwangerschap is een belangrijke week voor het kleine embryo in je buik. Het hartje begint namelijk te kloppen. Hierdoor kan het zich in hoog tempo ontwikkelen. De basis van je baby is nu al gelegd. Een tweede grote ontwikkeling in week 6 is je baby’s hoofd. De ogen, oren, neus, kaak en wangen beginnen heel voorzichtig vorm te krijgen, ook al lijkt het geheel nog op een klein garnaaltje. Ben jij ook zo benieuwd hoe hij of zij er straks uitziet? Dit gebeurt er nog meer in week 6 >>
Lees- & shoptips voor jou
zwanger en nu
Zwanger, en nu?
In samenwerking met Davitamon
Hoera! Je bent zwanger. Maar wat nu? Er gaan waarschijnlijk allemaal vragen door je hoofd. In dit artikel lees je 7 stappen die nu voor jou belangrijk zijn.
Tips tegen misselijkheid tijdens de zwangerschap
Deze week voel je je mogelijk écht zwanger, want de kwaaltjes komen nu om de hoek kijken. Eén van de meest bekende (en vervelende): misselijkheid. Zo verminder je het leed >>
De ontwikkeling van het embryo
Vanaf het prille begin heeft je baby verschillende benamingen. Zo wordt je kleine wonder in de eerste fase die hij in jouw buik groeit, een embryo genoemd. Wat gebeurt er in deze kwetsbare en belangrijke fase?
Hoe vertel je dat je zwanger bent?
Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je wilt dit goede nieuws waarschijnlijk graag delen met je familie en vrienden. De aankondiging van je zwangerschap is een spannend moment. Hoe vertel je dat je zwanger bent?
Zwanger van een tweeling?
Vanaf deze week zou je het kunnen zien: je bent niet zwanger van één, maar twee kindjes. Vaak komt een tweelingzwangerschap als een verrassing en brengt naast blijdschap ook vragen met zich mee. Welke extra zorg is nodig?
 
Facebook VOLG 24BABY OP FACEBOOK
Uw profiel
Deze email is verstuurd aan:
*|EMAIL|*
Geboortedatum aanpassen
Email voorkeuren wijzigen
Nieuwsbrief doorsturen
Afmelden
Contact
24Baby.nl
Middelstegracht 89V
2312 TT, Leiden
Nederland
www.24baby.nl
info@24baby.nl
Toevoegen aan adresboek
Is deze nieuwsbrief aan jou doorgestuurd?
Aanmelden voor nieuwsbrief
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* 24Baby.nl B.V.
spacer.gif