*|MC_PREVIEW_TEXT|*
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jij en je zwangerschap   |    Bekijk online
24Baby.nl
Je bent 6 weken zwanger
Kloppend hart en meer kwaaltjes
De ontwikkeling van de embryo na 6 weken zwanger
De zwangerschapshormonen lijken je lichaam over te nemen en de bijbehorende symptomen worden steeds erger. Gelukkig is er ook goed nieuws. Het is bijna niet voor te stellen, maar na 6 weken zwangerschap krijgt het gezichtje van je baby al vorm.
JE BABY IS ZO GROOT ALS EEN..
Je baby zo groot als image
Meetlat 3 mm
Weegschaal <1 gram
●   zo groot als een sesamzaadje
●   zo zwaar als een elastiekje
●   ogen, oren en neus krijgen vorm
JE BENT NU..
Je bent nu image
Kalender Jouw uitgerekende datum:
*|DATEGEB|* (wijzig)
Je baby in week 6 van je zwangerschap
Week 6 van je zwangerschap is een belangrijke week voor het kleine embryo in je buik. Het hartje begint namelijk krachtiger te kloppen. Hierdoor kan het embryo zich in hoog tempo ontwikkelen. De basis van je baby is al gelegd. Een tweede grote ontwikkeling deze week is het hoofd van je baby. De ogen, oren, neus, kaak en wangen beginnen heel voorzichtig vorm te krijgen. Ben jij ook zo benieuwd hoe hij of zij er straks uitziet? Dit gebeurt er nog meer in week 6 >>
Lees- & shoptips voor jou
Moeders voor Moeders 6 weken zwanger
Geluk kun je delen!
In samenwerking met Moeders voor Moeders
Zwanger worden gaat niet altijd vanzelf. Eén op de zes stellen heeft vruchtbaarheidsproblemen. Nu je zwanger bent, kan jij deze wensouders helpen door mee te doen met Moeders voor Moeders.
17 tips tegen misselijkheid
Ben je misselijk en weet je niet meer wat je ertegen kan doen? Misschien kan één van deze tips je helpen. Vooral tip 1, 2 en 3 werken goed >>
Zwangerschapstest en kwaaltjes
Vijf keer testen, gegroeide borsten en uiensap drinken om zwanger te worden. Luister de aflevering via Spotify, Apple Podcasts of je browser.
Zo ontwikkelt je baby zich nu
Je baby wordt nu nog een embryo genoemd en ontwikkelt zich in een razend tempo. Wat gebeurt er in deze kwetsbare en belangrijke fase?
Hét e-book over voeding tijdens je zwangerschap
Als je zwanger bent, is gezond eten extra belangrijk. Wat kan je beter niet eten? En hoe zorg je dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt? Je leest het allemaal in ons e-book. Bekijk hier >>
Hoe vertel je dat je zwanger bent?
Je wilt het goede nieuws waarschijnlijk op een leuke manier delen met je familie en vrienden. Spannend! Hoe kan je dit aanpakken?
Wat kan je verwachten bij de eerste, vroege echo?
Een vitaliteitsecho kan je al rond week 8 van je zwangerschap laten maken. Je kan het hartje dan al zien kloppen. Wat kan je verder van deze echo verwachten?
 
Facebook VOLG 24BABY OP FACEBOOK
Uw profiel
Deze email is verstuurd aan:
*|EMAIL|*
Geboortedatum aanpassen
Email voorkeuren wijzigen
Nieuwsbrief doorsturen
Afmelden
Contact
24Baby.nl
Middelstegracht 89V
2312 TT, Leiden
Nederland
www.24baby.nl
info@24baby.nl
Toevoegen aan adresboek
Is deze nieuwsbrief aan jou doorgestuurd?
Aanmelden voor nieuwsbrief
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* 24Baby.nl B.V.
spacer.gif