*|MC_PREVIEW_TEXT|*
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Jij en je baby   |    Bekijk online
24Baby.nl
Je baby is 8 maanden oud
Verlatingsangst: laat me niet alleen!
Baby van 8 maanden oud moet huilen, hij heeft last van verlatingsangst
Als je baby 8 maanden oud is, werken zijn hersenen op volle toeren. Verlatingsangst en eenkennigheid kunnen nu flink de kop op steken. Je kindje ontwikkelt objectpermanentie en kan objecten en personen nu opslaan in zijn geheugen. Met deze ontwikkeling komt ook ineens het besef dat mama en papa de kamer uit kunnen gaan, zonder hem…help!
MIJLPALEN BABY
●    Objecten en gezichten onthouden (objectpermanentie)
●    Brabbelen op verschillende toonhoogtes en volumes
●    Simpele gebaren gebruiken om iets duidelijk te maken
●    Zijn eigen naam herkennen
WIST JE DAT...
...meisjes geboren worden met 1 miljoen eicellen? Rond de puberteit is daar nog maar 10% van over.
Ontwikkeling baby 8 maanden
De eerste maanden van zijn leven had je baby nog niet door dat objecten en mensen ook nog bestonden als hij ze niet zag. Uit het zicht, uit zijn gedachte, weg. Nu hij 8 maanden oud is, ontdekt hij dat objecten en mensen nog wél bestaan, ook als hij ze niet ziet. Met andere woorden: hij gaat dingen onthouden. Dit heet ook wel objectpermanentie. Hij slaat steeds meer op in zijn slimme hoofdje. Dit gebeurt er nog meer deze maand >>
Lees- & shoptips voor jou
Moeder houdt haar baby vast in een badcape
Alles voor je baby shop je eenvoudig online
Heb je nog iets nodig voor je kleine? Geen zorgen, je bestelt de leukste en voordeligste producten eenvoudig online bij bol.com. Babykleding, bijtringen, verzorgingsproducten en zelfs luiers: alles wat je nodig hebt meestal de volgende dag in huis!
De eerste kus van je baby! Smak!
Je baby buigt zijn hoofdje naar voren en legt zijn hoofdje tegen je gezicht aan. Je hart slaat een slag over: het eerste kusje van je baby! Wanneer kan je die verwachten?
Klap eens in je handjes, blij, blij, blij
Zodra je kindje ontdekt dat hij met zijn handjes en vingertjes iets duidelijk kan maken, gaat hij zijn handjes gebruiken als communicatiemiddel. Hoe kan je dit stimuleren?
Een sprongetje in het geheugen van je baby
Tot voor kort was het leven voor je baby één grote goochelshow. Uit het oog, uit het hart. Maar langzaam slaat hij beelden van objecten en personen op in zijn geheugen. Wat heeft dit voor gevolgen?
Actie en reactie: je baby begint het te snappen!
Je hebt net de was netjes opgevouwen en in de kast gelegd. Vervolgens trekt je baby de hele kast weer leeg. Hij gooit alles stuk voor stuk op de grond en kijkt jou daarbij triomfantelijk aan. Goed nieuws! Maar waarom eigenlijk?
 
Facebook VOLG 24BABY OP FACEBOOK
Uw profiel
Deze email is verstuurd aan:
*|EMAIL|*
Geboortedatum aanpassen
Email voorkeuren wijzigen
Nieuwsbrief doorsturen
Afmelden
Contact
24Baby.nl
Middelstegracht 89V
2312 TT, Leiden
Nederland
www.24baby.nl
info@24baby.nl
Toevoegen aan adresboek
Is deze nieuwsbrief aan jou doorgestuurd?
Aanmelden voor nieuwsbrief
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* 24Baby.nl B.V.
spacer.gif